Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg lennék ha van egy rendes barátnőm de ezt érzem?
Figyelt kérdés
Azért kérdezem mert fiatalként a fiúkra állt fel, meg voltak fiúk akik tetszettek, még szerelmes is voltam egyszer a haveromba. Akkor amikor rádöbbentem mi ez, megfogadtam, hogy nem leszek b... Ez évekig ment igazából meggyőztem magam, hogy ez a boldogság. Meg hogy akarom tenném magam tönkre ha ismerkednék férfiakkal. Kicsit izgatnak a nők, a férfiak jobban. Nem tudom, hogy mi vagyok mert férfiakkal nem voltam. Már menyasszonyom van, és egyszer becsődöltem szex közbe, valamint azt vettem észre hogy kb. a szex ahogy elkezdődik egy darabig bírom, utána már olyan férfiakra gondolok akik tetszenek nekem. Kizárt, hogy ezt elmondjam neki. Érzelmileg fontos nekem, és fogalmam sincs mihez kezdjek. Egyáltalán meleg érzések ezek vagy ez enyhébb biszexség?2019. szept. 10. 19:03
1/13 anonim válasza:
Biztos le leszek pontozva, de majdnem minden ilyen kérdés végén ott van hogy: " jó jó lehet hogy tényleg meleg vagyok csak nem merem magamnak bevallani, de ezért oda írom hogy talán biszex." Én meleg ként ha egy nővel nem tudok szexuálisan együtt lenni akkor fel sem merül bennem a biszexség, te csak nem fogadod el hogy meleg vagy, most próbálod magadnak bizonygatni hogy nem vagy az, szegény csaj meg ott gyötrődik veled, majd a végén egy ilyen belankadásnál meg szegénykém elkezdni magát hibáztatni. Annyira világos a képlet a te esetedben, ne haragudj ha ezt így nyersen leírtam, de a csaj nem érdemli meg hogy elvedd a boldog élet reményét.
2/13 anonim válasza:
meleg vagy,harcolsz ellene,,fogadd el,jobb lesz
3/13 anonim válasza:
Ha nem is meleg, akkor biszex vagy és a leírásod alapján inkább a férfiak vonzanak szexuálisan. Ha ezt így folytatod belerokkansz. Szerintem nincs más járható út, mint elengedni a menyasszonyod. A férfiak utáni vágyad csak erősebb lesz, ahogy telik az idő és nem tudod kiélni, ami csak megcsaláshoz fog vezetni.
Kezdd el elfogadni, hogya a férfiakhoz vonzódsz és keress valakit, akivel kölcsönösen szerethetitek egymást.
4/13 anonim válasza:
Ez sehol sem gyenge, még ha biszexség is...
5/13 A kérdező kommentje:
Én szeretem a barátnőmet, és kicsit bízok benne, hogy ezt letudom küzdeni. Meg nem olyan egyszerű elhagynom, még ha lenne értelme. De azért, hogy férfiakkal szexeljek, mert más nem alakulna, meg nem is lehetne. Egyszer már sikerült helyrejönnöm, most is sikerülnie kell.
2019. szept. 11. 18:08
6/13 anonim válasza:
Csak idő kérdése, hogy mikor adod fel a hiába való harcot önmagad ellen.
7/13 anonim válasza:
Ez nem így működik. Nekem is szakítanom kellett egy lánnyal, akit nagyon szerettem. Pont azért, mert szeretem. Gondolj bele. Ha mégse sikerül "helyre jönnöd", amit én egészen kétlek, akkor vele is kicseszel.
8/13 anonim válasza:
Mint a kályha :D
Viccek kívül...
9/13 kovpet válasza:
"Egyszer már sikerült helyrejönnöm"
Dehogy sikerült. Nem is fog. Az vagy, ami vagy és erre nem vagy hatással. A tetteidre persze igen, de a vágyaidra nem. Két életet szúrsz el, ha hazugságban élsz. Talán többet, ha gyerek is születik.
10/13 A kérdező kommentje:
De helyrejövök egyszer már sikerült évekig leküzdenem. Akkor bebeszéltem magamnak, hogy undorodom a férfiaktól. Nem is szeretnék kapcsolatot velük, mert a viselkedésüket nem szeretem. Lelkileg a nőket szeretem, meg két fiú hol tudja megélni a szerelmet egymással. Sehogy. Hogy udvarolnék meg bókolnék már nekik. Még a gondolattól is kiráz a hideg.
2019. szept. 12. 17:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!