Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Lehet hogy meleg vagyok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet hogy meleg vagyok?

Figyelt kérdés
Fiúként, már többször is álmodtam olyat hogy más fiúkkal csókolóztam. Mást nem tapasztaltam. Ez alapján lehetek meleg?

2019. szept. 9. 21:56
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Azt mi honnan tudjuk???
2019. szept. 9. 22:10
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Felizgat a dolog? Igen, vagy nem.
2019. szept. 9. 22:28
 3/5 anonim ***** válasza:
88%
Attol fugg hany éves vagy
2019. szept. 10. 05:33
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Abból, hogy ezt így kérdezed magadtól valószínű nem, főleg ha úgy általában nem szoktál erről a témáról gondolkodni.

Az ember sok hülyeséget tud álmodni. Viszont arra figyelj, hogy ne kerülj semmilyen ilyen kellemetlen helyzetbe -nemek közti távolság, etikett stb.- , néha az agy tudatlanul is, de másképp dolgoz fel dolgokat (emlékeket).

Ez nem tudatos és általában nincsen kihatással arra, amikor tudatosak vagyunk, gondolkodunk, hogy mit teszünk.

Szép napot, ne agyalj sokat rajta, engedd el...

2019. szept. 10. 08:33
 5/5 anonim ***** válasza:
84%

Szeretem az ilyen kérdéseket :D volt egy haverom feltette nekem ugyan ezt a kérdést hogy, álmodik pasikról, lehet hogy meleg, hát a steiner kristóf is férfiasabb volt mint ő. Szerinted mit lehetett erre válaszolni?

Melegként én meg néha álmodok csajokkal, szerinted heteró vagyok?

Néha álmodok félelmetes horrorisztikus dolgokat, vajon ez mit jelent? Hogy egy filmben élek vagy mi, csak mikor álmodom akkor meg azt álmodom hogy egy meleg fiú vagyok aki azt álmodja hogy a gyakori kérdéseken válaszolgat álmodós kérdésekre.

2019. szept. 10. 19:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!