Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg srácok akik dohányoznak titeket nehezen fogadnak el párkereséskor?
Én úgy vettem észre, hogy csak a gyakorikérdésekem számít ez bármit is, a való életben nem
22f
#2 hány ilyen választ akarsz még feltenni? Lehet, hogy a többi kérdésben nem volt benne olyan infó, amit szeretett volna tudni, vagy nem volt elég válasz. Nem lehet tudni. És nem értem ha csak ennyit tudsz írni, akkor miért foglalkozol vele? Annyira nehéz elkerulni ezt a kerdest, hogy muszaly ilyen "nesze semmi fogd meg jol" válaszokat adni?
Kérdező, hogy válaszoljak a kérdésedre, nallam elkepesztoen nagy +, ha valaki nem dohányzik. Én egyszerűen kikeszulok a szagatol. Egy bizonyos pontig elturom, el fogadom, de ne legyen lancdohanyos, mert biztos lennék benne, hogy konfliktus lenne, mert meg kérem, hogy menjen arrébb vele, stb...
Szoval arra h alkalmanként azt mondom hogy okes.
Es szerintem amit előttem írt egy illető, hogy valoeletben ez nem ily van, csak ilyen oldalakon válogatnak, szerintem nem igaz. Legalabbis rám biztos nem. Lehet pár hétig tűröm, de nem egy életen át. És értelem szeruen tarskereson azért válogatnak, mert ott van miből, te is ilyen oldalon a számodra legmegfelelobbet választaná, nem?? Szerintem érdemes ezen elgondolkodni.
#3 Még nem láttam olyat a való életben, hogy valaki találkozott egy sráccal, aki totál bejött neki, nagyon jól meg is értik egymást, és nemet mondott volna csak azért, mert a másik cigizik.
Ehhez képest a gyakorin mindig megy a "á nekem kizáró ok" meg a "dohányossal én SOHA". De közben meg a valóságban nem ezt látom.
Így értettem, amit írtam.
Én nem dohányzom, esetleg időnként egy-egy buliban, de engem abszolút nem zavarna, ha a párom dohányozna.
22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!