Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem érzem magam jól?
Figyelt kérdés
Szóval, röviden.. Megismertem egy srácot. Az elején egy munkahelyen dolgoztunk, de amúgy ő focista.. Gyönyörű.. Az álmaim ne továbbja. Szőkés barna haj, gyönyörű szemek.. Egy csodálatos ember. És nem azért mert szeretem, hanem mert régebben is így láttam.. És néhány hónapja kezdett el igazán érdekelni és egész nap rá gondolok.. Ő a tökéletes.. De sajnos nem lehet az enyém mert nem hinném hogy meleg lenne. Ha igen akkor meg bárkit meg kaphatna.. Hogy tudnám kiverni a fejéből?? Köszi2019. szept. 4. 20:02
2/7 anonim válasza:
Velem is volt ilyen. Próbáld megkeresni a negatív tulajdonságait, illetve kerüld a találkozást vele, ha tudod.
3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm! De az a baj hogy semmi negatív tulajdonsága nincs :/
2019. szept. 4. 20:25
4/7 anonim válasza:
Nem az a kérdés hogy verd ki a fejedből, hanem az hogyan került bele olyan aki nem meleg és így értelemszerűen visszajelzéseket sem adott.
Lehet most kivered a fejedből, de ugyanebbe a csapdába bele fogsz esni, ha ennek az okait nem tárod fel magadban. Nézz szét az anonim szex- és szerelfüggők csoportjában...
5/7 anonim válasza:
Mar volt barátnője? Lehet akár bi is. Ne vedd kezbenzkent, hogy hetero, csak mert szerinted az. Bizonyosodj meg rola
6/7 everlight válasza:
Régen 16 éves koromba tetszett nekem egy srác,számomra ő volt a leggyönyörűbb fiú,ő volt a legszebb akit láttam akkor,de rájöttem később,hogy csak testileg vonzódtam hozzá,sokan összekeverik a kettőt.
7/7 A kérdező kommentje:
Nem nem volt barátnője.. Szűz!! Voltak apró jelek.. És én nem "szexfüggő" vagyok, hanem lehet hogy szerelmes
..
2019. szept. 5. 10:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!