Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Van rá esély hogy biszexuális?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van rá esély hogy biszexuális? Mit gondoltok?

Figyelt kérdés
Én egy meleg fiú vagyok, és van egy szintén nagyon jó fiú barátom aki állítólag full hetero. Elég bensőséges a kapcsolatunk, ő tudja a szexuális beállítottságomat egy ideje. Sokszor bulizunk, iszogatunk együtt, és ilyenkor egyfolytában ölelkezünk hosszan, szorosan és közben puszilgatjuk is egymást ahol érjük a másikat (arc,nyak,kéz,homlok). Mindig elmondja ilyenkor hogy nagyon fontos vagyok neki és ugyanúgy szeret mint bármelyik családtagját. Van barátnője, de legutóbb azt mondta jobban szeret engem nála is és nincs olyan dolog a földön amit értem ne tenne meg. Legutóbb azt is említette hogy fontolgatja a szakítást a barátnőjével és kérdezte mit gondolok róla. A lányokhoz 100% hogy vonzódik, mivel rengeteg nője volt már. Ezek szerintetek még beleférnek egy heteronál? Vagy valószínűbb a biszexualitás?

2019. szept. 3. 01:55
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Igen, gondolom hogy a pia hozza ki belőle mivel józanul ha találkozunk akkor teljesen természetesen viselkedik, nincsenek ilyenek. Maximum amit észrevettem, hogy társaságban akkor is sokszor engem néz ha más beszél éppen. Vagy sokszor kapásból mellém ül le és ilyenkor a karját meg a lábát úgy teszi hogy hozzá érjen az enyémhez, de ennyi. Aztán ahogy jön egy buli vagy egy iszogatós esemény és illumimált állapotba kerül akkor kezdődnek ezek amiket leírtam.
2019. szept. 4. 00:41
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Kedves Kérdező, én egy kísértetiesen hasonló kapcsolatban vagyok az egyik barátommal :)
2019. szept. 5. 16:23
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Hallod ez durva,majd alakul meg szerinem o se meri bevallani,maganak,hogy hogy nem.csattant el mg csok? Az olelkezes meg puszik igen beinditoak tudnak lenni
2019. szept. 5. 22:34
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Az a minimum, h biszexuális
2019. szept. 5. 23:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!