Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van rá esély hogy biszexuális? Mit gondoltok?
" ilyenkor egyfolytában ölelkezünk hosszan, szorosan és közben puszilgatjuk is egymást ahol érjük a másikat (arc,nyak,kéz,homlok). Mindig elmondja ilyenkor hogy nagyon fontos vagyok neki és ugyanúgy szeret mint bármelyik családtagját. Van barátnője, de legutóbb azt mondta jobban szeret engem nála is és nincs olyan dolog a földön amit értem ne tenne meg."
Ilyet egy hetero SOHA sem mond egy másik fiúnak/férfinek. De még egy bi sem feltétlenül...
Kitudja.
Van olyan férfi ismerősöm aki a családtagjaival tényleg így viselkedik, főleg ha iszik, ennek ellenére nem jön be neki a homoerotika.
Igazából szerethet téged is, de a szeretet nem feltétlen szerelem.. és attól mert szeretek valakit szexuálisan nem feltétlen vonzódom hozzá, pl a gyerek is más tészta..
Fura.
Lehet valami gond van a kapcsolatában, piál és ilyenkor kijön belőle az ami bántja és neked mondja el.
Az hogy ölelget, meg családtagként tekint rád, az szép dolog tőle, gondolom azért is mer ennyire megnyílni nálad.
Én meleg vagyok, viszont ha hetero pasi fejével gondolkoznék, és elfogadó lennék, azért valamennyire tartanám a távolságot a meleg barátommal olyan szempontból, hogy ha tudom, hogy meleg, nem puszilgatom és nem teszek félreérthető megjegyzéseket.
Ahogyan melegként én sem borulok a barátnőim nyakába, nem puszilgatom a nyakukat, stb, furán jönne ki.
Az meg még furább ha van egy ilyen jó barátod, és kockára tennéd ezt a kapcsolatot csak a szex miatt. Ha bi, akkor sem kellene, ha meg nem akkor meg elég kellemetlen lenne mindkettőtöknek.
Mérlegeld mi éri meg neked.
7-es vagyok:
"Aztán buliról bulira egyre többet enged meg magának."
Ez azt jelenti, hogy a pia ezt hozza ki belőle?
Mert ha igen, akkor minimum bi, és a pia oldja a gátlásait.
Ha meg amúgy is piás, beszélgess vele erről abban az állapotában, mert nyílt lesz.
Például: Kérdezz rá, hogy konkrétan ezt hogy érti? (Mármint hogy te jobb vagy mint a csajok). Nem biztos, hogy szó szerint fogja részletezni, viszont abból már több mindent le tudsz róla venni.
Esetleg te is mesélhetsz, hogy együtt érzel vele, mert melegként is nagyon nehéz normális, hűséges társat találni. A lényeg legyen meg a közös pont a beszélgetésben, és sugalld, hogy megértő és együtt érző vagy vele, és akkor már sínen vagy.
Oké, hogy nem akarsz vele kikezdeni, viszont lehet, hogy lelki támaszra, esetleg segítségre van szüksége a biszexualitásával vagy a magánéletével kapcsolatban, ha nyíltan lebeszéltétek a dolgot, akkor tudsz neki lelki támaszt és segítséget nyújtani.
Csokolgat,simogat,legközelebb a farkad simogatja.
Persze,hogy bisex!De neked az csak jó.nem igaz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!