Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet kis farkam örökre?
Úgy tudom, hogy vannak akik ösztrogén hormont szednek és emiatt nincs merevedésük. Plusz péniszlakatot hordanak akisebb méret eléréséért. Azt nem tudom, hogy elélvezni tudnak-e a hormon miatt 🤔.
Hormont én ugyan nem szedek, itthon nem is lehet csak úgy egyszerűen hozzájutni.
Viszont péniszlakatot szoktam hordani. Egy nagyon kis meretűt. Mielőtt hordtam 14-15 cm volt mereven, 8-9 cm lankadtan.
Leghosszabb idő 3,5 hónap volt míg rajtam volt.(természetesen tisztálkodáskor levettem 2 percre.)
Majd mikor teljesen levettem, és merev lett, nagyon meglepődtem, mert messze nem volt akkora mint azélőtt.
Mereven 10 cm, nagy jóindulattal 10,5 volt, lankadtan 2,5-3,5cm.
Fura érzés volt, olyan összepréseltnek éreztem mereven is.
Már kb fél éve volt ez, gondoltam visszaáll az eredeti méretre idővel, sok helyen olvastam, hogy nem kell aggódni, nem marad így.
A régi már nem lett.
Mereven most nem nagyobb 11cm-nél. Lankadtan is megmaradt 3,5-4cm.
Összegezve, szerintem a péniszlakat jó megoldás a kisebbítésre. Nem tudom hogy hogyan, de tapasztaltam!
28f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!