Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hogyan lehet kis farkam örökre?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet kis farkam örökre?

Figyelt kérdés
Ponókban láttam több olyan passzív srácot akinek a farka nagyon kicsi és nem állt fel nekik de a végén elélveztek. Lehetséges ezt megcsinálni örökre?

2019. aug. 28. 11:18
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Úgy tudom, hogy vannak akik ösztrogén hormont szednek és emiatt nincs merevedésük. Plusz péniszlakatot hordanak akisebb méret eléréséért. Azt nem tudom, hogy elélvezni tudnak-e a hormon miatt 🤔.

Hormont én ugyan nem szedek, itthon nem is lehet csak úgy egyszerűen hozzájutni.

Viszont péniszlakatot szoktam hordani. Egy nagyon kis meretűt. Mielőtt hordtam 14-15 cm volt mereven, 8-9 cm lankadtan.

Leghosszabb idő 3,5 hónap volt míg rajtam volt.(természetesen tisztálkodáskor levettem 2 percre.)

Majd mikor teljesen levettem, és merev lett, nagyon meglepődtem, mert messze nem volt akkora mint azélőtt.

Mereven 10 cm, nagy jóindulattal 10,5 volt, lankadtan 2,5-3,5cm.

Fura érzés volt, olyan összepréseltnek éreztem mereven is.

Már kb fél éve volt ez, gondoltam visszaáll az eredeti méretre idővel, sok helyen olvastam, hogy nem kell aggódni, nem marad így.

A régi már nem lett.

Mereven most nem nagyobb 11cm-nél. Lankadtan is megmaradt 3,5-4cm.

Összegezve, szerintem a péniszlakat jó megoldás a kisebbítésre. Nem tudom hogy hogyan, de tapasztaltam!

28f

2019. aug. 28. 23:12
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
És azt hiszed kérdező, hogy a kis farok feltétel ahhoz hogy attól évezze el hogy dugnak? El vagy tévedve...
2019. aug. 29. 23:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!