Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ha feláll a farkam, és felizgu...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha feláll a farkam, és felizgulok egy pasira, akkor meleg vagyok?

Figyelt kérdés
Csak egy férfi van akire feláll (új munkahely), előtte soha nem éreztem így, csak nők iránt. Nem tudom, hogy akkor most egyik napról másikra meleg lettem-e, de tényleg valamiért nagyon kanos leszek tőle.
2018. okt. 25. 08:58
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Biszex vagy.
2018. okt. 25. 08:59
 2/5 anonim ***** válasza:
87%
Nem, unikornis vagy. Istenem miért van ennyi idétlen kérdés.
2018. okt. 25. 09:04
 3/5 anonim ***** válasza:
74%

Nem dehogy.Figyelj,amíg nincs egyszerre legalább 3 péló a szádban,és egy a hátsó bejáratban,addig hetero vagy.

Tehát ha csak egyet kívánsz meg,az teljesen hetero dolog,nem kell szégyellni az ismerőseid előtt.

2018. okt. 25. 10:33
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem, csak érzékeny vagy a homoerotikus ingerekre.
2018. okt. 25. 10:56
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Minimum biszex vagy.

Az undort az váltja ki, hogy nem fogadod el önmagad, ez a társadalom nyomsának a műve.

Ha bi vagy ne szégyelld, éld meg a vágyaid, rengeteg családos bi pasi van, sőt talán még a környezetedben is, csak nem tudsz róla, mert nem veri nagydobra.

2018. okt. 27. 23:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!