Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Aki túl férfias külsőre,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki túl férfias külsőre, annak érdemes elnyomnia a transzneműséget és inkább homoszexuálisként élnie?

Figyelt kérdés

Általában azt látom, hogy inkább a már eleve nagyon lányos kinézetűek elfogadottak és akinek nincs meg hozzá a külső adottsága, az céltábla vagy nevetség tárgya lesz. Néha pont a provokatív transzneműek miatt, ez igaz, de néha csak azért, ahogyan kinéznek (?).

Olyasmikre gondolok, amin nem nagyon vagy csak nehezen lehet változtatni: pl. magasság, férfias arc, kopaszodás, erős testszőrzet.

Nézegetni szoktam transz lányok adatlapjait ismerkedős oldalakon és ott majdnem mind 170 centi körüli 50-60 kilóval és nulla szőrrel.

Aki viszont nem ilyen, az mit tud tenni? Aki transznemű lányt akar, az rájuk bukik, aki meg meleg, az a férfiasságot keresi kívül-belül.

Szóval mit tud tenni az, aki férfiasan néz ki, de nem érzi magát annak? Hogyan lehet az ilyesmit egyensúlyba hozni?

Ha valaki magas, az arca plasztikával sem lesz nőiesebb (mert már volt orvosnál, csinált terveket, csúnyábból egy leheletnyivel komolyabb férfiasabb arc jön ki), és nagyon szőrös, annak hogyan kéne élnie?

Érdemes tettetni a férfiasságot, hátha valaki beleesik? Vagy cirkuszi csodabogárnak kéne állni?

Hogyan lehet felülemelkedni az ilyesmin?

A legrosszabb érzés az, hogy a keserűség csak gyűlik és nem akarok megkeseredett ember lenni, aki másokat szemel ki, hogy levezesse a saját frusztrációját. És nem tudom hogyan érhető el a boldogság, elégedettség állapota. (És most nem a párkeresésre gondolok, mert szerintem nélküle is teljesnek kéne lennünk és elégedettek magunkkal, de nekem valahogy nem megy és ez iszonyúan bosszantó érzés.)

2019. aug. 27. 14:14
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Mint magas transz csaj mondom, hogy nekem a magasságom egyáltalán nem volt akadály. Az arcot tényleg megváltoztatja a hormonterapia (a zsír átrendeződik, ahogy írták), és a hajnak is nagy segítség. Valamint a testszor mennyisége is csökken. Nem gondolnám, hogy objektíven olyan vészes a helyzet mint látod, de ki tudja. Nagy lutri, mert nem tudod, hogy hogy fogaz kinézni vagy mi fog történni, mindenesetre jó eredményeket el lehet érni.
2019. aug. 29. 05:19
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Érdemes elnyomni magad és öngyilkosságba hajszolni? Szerintem nem.
2023. jún. 22. 22:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!