Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lábfétisen belül ez vonzó valakinek?
Először is bocsi az újabb lábfétises kérdésért, de az összes ezzel kapcsolatos kérdés oldalát végigolvastam és nem találkoztam ezzel a formával.
Személy szerint engem a labfétisen belül a zoknis lábak vonzanak nagyon, meglehetősen kedvelem a lábszagot is.
Amitől viszont teljesen elalélok, az a fej trancsírozása talppal. Megtaposásként is lehet emlegetni akár.
Az egész úgy nézne ki, hogy én lefekszem a földre (adunk a kényelemre, egy párna megy a fejem alá), a partnerem pedig leül valamire (székre, ágy szélére), a lényeg mindenképpen az, hogy fölöttem üljön, és a fejem a lábánál legyen. Utána pedig ráteszi a két lábát az arcomra, és hol erősebben, hol gyengébben beletörli a talpát az arcomba, nem foglalkozik azzal, hogy a lába súlya alatt mennyire torzul el az arcom, folyamatosan csak tapos, ameddig el nem élvezek. Mindezt, ahogy említettem, zokniban. A sötétszürke zokniért élek-halok, de nincs bajom a feketével, sima szürkével sem, csak fehér és tarkabarka ne legyen. Valamint esetleg az, ha mindeközbem hátrakötözi a partnerem a kezemet, és előtte leveszi a cipőjét, és a fejemet hátulról fogva a cipőjébe nyomja a fejemet, hogy szagoljam.
Engem a lábujj, talpnyalás nem igazán vonz, persze nem utasítanám el azokat sem. A teljes testsúlyos taposást még soha nem próbáltam, talán az is tetszene.
Mindez azzal, hogy a partner lába ápolt, rendben tartja, nagy a lábmérete, vaskos a vádlija.
Talán egyébként túlságosan sok feltételt szabok. Nagyon kevés alkalmam volt kipróbálni ezt, egyetlenegyszer volt, amikor a fentieket átélhettem teljes formájukban, és hihetetlenül élveztem, csak a partnerem nem, nem is csináltuk többet. Nagyon nehéz partnert találni, ha erről van szó, főleg, ha az eddigiek azzal traktáltak, hogy a szex csak úgy működhet, ha mind a két félnek tetszik a dolog, a kölcsönös örömszerzés, mert fontos nekem a másik élvezete, még ha én nem is vagyok annyira oda érte, nem működőképes.
Mit gondoltok erről?
21/F

Öhm, oké.
De egy szóval sem említettem rugdosódást.
Valóban tolerálhatatlan lenne ez a formája ennek a fétisnek?

Persze ez egy nagyon jó érzés. Én osztálytársammal szoktam csinálni, aki egyben a barátom is már 1,5éve. Egymás cipőjét szorítjuk egymás orra elé, ugyanúgy egymás arcát tapossuk meg ahogy te is le írtad, csak mi még le is nyaljuk egymás lábát. Kb hetente egyszer csináljuk ezt a fajta dolgot.😁
Mást sűrűbben is csinálunk hetente többször is.😉
19/F

Nekem bejön ez nagyon. :D De én a durvább taposást is szeretem, háton, karon, hason, mellkason, leginkább cipőben, tehát ha a srác cipőben csinálja, és azt nyalogatom, szaglászom is néha, ha odatolja a fejemhez.
28/F

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!