Miért kell beszólni valakinek/ lenézni/ kinevetni csak mert nem szereti a Bosszúállók/ Gyűrűk ura/ Harry Potter/ Star Wars/ Trónok harca és hasonló filmeket vagy sorozatokat?
már néha egy adott társaságban meg sem merek szólalni mert lekiabálnak és lehülyéznek ha azt merem mondani, hogy ezeket a filmeket, a szuperhősös dolgokat, fantasyt nem szeretem.
Rendesen rosszul érzem emiatt magam, hogy én valami rossz ízléssel megáldott barom vagyok mert mindenhonnan, kb minden ismerőstől ez jön...
amikor mondanám hogy én a thrillereket, drámákat, dokumentumfilmeket szeretem akkor meg se hallgatnak. Pedig ahányszor mutattam nekik egy-egy filmet mindig elnyerte a tetszésüket.
És nem vagyok az a típus aki anélkül mondana véleményt, hogy nem is látta ezeket a filmeket.
Harry Potter, Gyűrük ura, Star wars összes részét megnéztem. Bosszúállók és Marvel/DC filmekből is rengeteget láttam. Trónok harcából is egész sok részt. De nem tetszenek egyszerűen, nem tehetek róla
Elég alja társaságba járhatsz...
Bosszúállókból egy részt sem láttam
Gyűrűk Urát láttam, kb ennyi
Harry Potter-ből láttam 20 percet és nem bírtam tovább
Star Wars-t láttam, szeretem, nézem, többször is akár
Trónok harca, alap, követem
és még vannak más nagy franchise-ok... (The Big Bang Theory, Alkonyat stb stb)
Soha semmilyen (se pozitív/ se negatív) megkülönböztetés nem ért, mert valamelyiket nézem, vagy éppen nem
Én majdnem mindet szeretem, nem tudom ettől miért lennék legalja társaság, na mindegy...
Szokatlan, hogy valaki nem szereti legalább az egyiket, és ami szokatlan, azt cikizik az emberek. Gondolom kapsz rá egy-két beszólást, de ha amúgy lehet veled beszélgetni, akkor pár beszólás után mindenki napirendre tér és beszélget veled másról. Ennyi, ne csinálj belőle nagy ügyet, nem néz le ettől senki.
#8 Ezt félreértetted...
Nem azért "rossz fej" valaki, mert szereti ezeket, hanem akkor, ha állandó jelleggel csesztetnek téged a "barátaid", hogy "te miéééért neeeem szereted ezeket, pedig oooolyaaan jóók!"
Brrr. Ne erőltessünk már semmit könyörgöm!
Idegesítő az ilyen.
Nálam meg az van hogy alig találok embert aki szereti ezeket, mert szerintük a szuperhősök, a Star Wars gyerekes.
Ha meg találok is valakit az is olyan hogy gőze nincs a dolgokról és csak azért néz ilyeneket mert a többiek is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!