Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biszex fiúk! Ti vállalnátok ilyet?
Figyelt kérdés
Vállalnátok egy tőletek fiatalabb fiú oktatását? Pl amikor hármasban csináljátok egy lánnyal, és megtanítjátok/megmutatjátok a fiatalabb fiúnak hogyan kell nyalni, ujjazni, dugni, stb... Ti vállalnátok ilyet?2019. aug. 24. 14:39
2/6 anonim válasza:
Ha a lányt is izgatja a dolog, akkor miért ne?
3/6 anonim válasza:
Igen de csak hármasba pasival. Csajnak nem mondanám el, hogy fiúkkal is szexelek.
4/6 anonim válasza:
Vállalnám, de csak ha a fiú is biszex.
5/6 anonim válasza:
Fura ilyet olvasni, de kicsit mintha magam olvasnám csak máshogy. Engem is izgatna sráccal de nekem inkább azt tanítsa meg mit szeretnek a pasik. Hogyan szeretik ha dugják, stb. Csak para ilyet leírni. De pl régen izgat milyen ha egy fiú elégít ki orálisan. Talán idén meg is tapasztalom. De jó lenne egy tanár szerűség, de csak 25 év alatti srác személyében.
6/6 anonim válasza:
Mi ezt olyan formában szerettük,hogy a feleségem tanította a fiatal fiút előttem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!