Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha meleg vagyok vagy erősen biszex miért érzem azt, hogy nekem család kell?
És segít a dolog elfogadásában, hogy időnként kiírsz egy ilyen kérdést amiben leírod, hogy nem tudod elfogadni mert bűnös dolognak tartod?
Ha elnyomod azzal nem oldod meg. Meg kell értened, el kell fogadnod az érzéseid ahhoz, hogy békére lelj Akkor még mindig választhatod a családot de ez az egész nem fog többé kísérteni.
Én is így vagyok vele. Talán annyi különbséggel, hogy én semmilyen emocionális késztetést nem érzek arra, hogy nővel legyek (pillanatnyilag). Az a megítélése a társadalomnak a melegekről, hogy különbség van a passzív és az aktív melegek között. Mert utóbbi csak a kielégülés szintjén keres magának partnert, aki lehet nő is akár. Gátolva van bizonyos körülmények miatt a szexuális élete, ami miatt nővel nem tud együtt élni. Ettől függetlenül a családalapítás iránti vágya megvan.
Volt egy hitoktató, akivel egy alkalommal összefutottam egy kórházi imaterem előtt és nagyon jól ismerem, aki azt mondta, hogy a Biblia szerint is mindennek rendelt ideje van.
Csak ugye ebben a kusza, zavaros világban, amiben most élünk, nehezen alakítjuk ki a rendet magunk körül. Egy szó mint száz, amiatt ne legyen szégyenérzeted, hogy férfival voltál ha mégis gyereket vállalsz. Az egy tapasztalat volt/lesz számodra és ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!