Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Nem tudom elfogadni, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom elfogadni, hogy meleg vagyok. Mit tehetnék?

Figyelt kérdés
Egy csomó tudattalan elfojtás is van bennem ezzel kapcsolatban, úgy érzem. Hogy lehetne ezeket feloldani, és vállalni magamat?
2019. aug. 23. 18:54
 1/6 anonim ***** válasza:
69%

Adj neki időt.

Egy jó társ segíthet a legtöbbet.

2019. aug. 23. 18:56
 2/6 anonim ***** válasza:
86%
Menj meleg közösségbe és látni fogod nem vagy egyedül, avagy beszélgetni tudsz másokkal ők hogy élték meg.
2019. aug. 23. 19:43
 3/6 anonim ***** válasza:
77%
#1 vagyok, a társ tapasztalat
2019. aug. 23. 19:46
 4/6 anonim ***** válasza:
0%

Bocs de ezen mit kell elfogadni.

Hisz a média szerint ez normális...

2019. aug. 23. 22:48
 5/6 anonim ***** válasza:
85%
Meglesz az. Nekem segített egy haver módszere...
2019. aug. 23. 23:06
 6/6 -remete- ***** válasza:
100%

Egy nem a média szerint normális hanem a természet szerint max nem megy az utódnemzés.

Kettő mint fent is írták keress meleg közösséget találj egy társat akivel meg tudod ezt beszélni.

Három a média csak meglovagolja a kérdést a reklám a nézettség miatt.

Ami a brutális, hogy ismerjük elismerjük a másságot mégis annyi atrocitás éri minket miatta hogy csak na. Pedig aztán mit vétettünk nem csajozunk pasizunk ha lányok vagyunk? Nem jutunk a mennyországba? aztán az meg miért kell, hogy mást zavarjon?

2019. aug. 24. 12:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!