Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért van az hogy nem tudok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy nem tudok homoszexuális lenni? Probálok a férfiakhoz vonzódni de nem megy undorodom a fiúktól

Figyelt kérdés

Miért van az hogy nem tudok homoszexuális lenni?

Probálok a férfiakhoz vonzódni de nem megy undorodom a fiúktól.

Mivel nagyon csúnya vagyok ezért a lányoknak úgysem kellek ezért akarok homoszexuális lenni de nem megy undorodom nem tudok vonzódni a férfiakhoz a lányok vonzanak.

Légyszi probáljatok normális választ adni ha csak provokálni akartok akkor ne is válaszoljatok , a lányokhoz vonzódom de nem tudok egyszerűen nem tudok találni egy tetves fogatlan nagyon csúnya lányt sem pedig nekem az is jó lenne mert nekem nem a külső a fontos hanem a belső.

De nem tudok párt találni és már kezdem feladni de boldog akarok lenni rettegek attól hogy egyedül maradok és mivel férfi partnert sokkal könnyebb találni mint nőit ezért úgy döntöttem homoszexuális leszek de rájöttem hogy ez nem döntés kérdése mert egyszerűen nem tudok hozzányúlni egy férfihoz undorodom a férfiaktól.

Nektek homoszexuálisoknak hogy sikerült elérni azt hogy vonzódjatok a férfiakhoz?

Mert nekem nem megy de ha szexelnék egy férfival onnantól kezdve fokozatosan elkezdenék vonzódni a férfiakhoz?

2019. aug. 22. 18:37
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Mindenkinek számít a külső, csak aki ronda, azt zavarja, mert így nem lehet címlapmodell párja.
2019. aug. 22. 19:26
 12/16 A kérdező kommentje:

Engem nem érdekel a külső nekem már jó lenne egy 150 kg-os fogatlan igénytelen nagyon csúnya lány is.

Az a lényeg hogy szeressük egymást a szex sem olyan fontos kibírom évekig is maszti nélkül a szerelem fontosabb tehát nekem jó lenne egy fogatlan kövér vagy sovány nagyon csúnya lány is , azért is jobb lenne ha csúnya barátnőm lenne mert így nem sok férfi nézne utána és így nem lennék féltékeny a másik pedig a csúnya lányok sokkal alkalmaszkodobbak nincs olyan nagy arcuk mint a nagy pláza cicáknak fullos p.csáknak.

2019. aug. 22. 19:43
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Tehat aki egy kicsit is ad magára az beképzelt:D ertem...
2019. aug. 22. 19:55
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
A másik kategoriában ( felnőtt párkapcsolatok) épp panaszkodott egy csaj, hogy ronda és nem talál pasit. Írhatnál neki, hátha.
2019. aug. 22. 20:34
 15/16 anonim ***** válasza:
2019. aug. 22. 20:35
 16/16 anonim ***** válasza:
94%
Kövess el valamit, hogy bekerülj valami gyűjtőhelyre, ne aggódj, egyből téged fog kúrni mindenki, akár kettesével hármasával is.
2019. aug. 23. 00:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!