Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek hogy történt az első szexuális élménye? Kivel, hol, hogyan, mi volt, mennyi idősek voltatok ti és mennyi volt a partner? Élveztétek, megérte?
26 voltam, ő 28, ciki nem ciki egy hetero kapcsolatban, egyetemistaként egy vidéki nagyvárosban. Régóta foglalkoztatott a téma főleg a passzív szerep milyen lehet szopni, élveztetni egy srácot milyen érzés mikor bennem van, amikor kicsit kiszolgáltatott vagyok... jobb híján felmentem a chat.hu ra ahol rám irt egy srác, leírtam neki ezeket a bennem lévő frusztrációkat mire feldobta a labdát hogy ha nem vagyok kamus akkor egy óra múlva vár a lakásán...
Átmentem, hanyatt feküdt elővette és tettem a dolgom.:) viszont nem ment el a számban (azóta is sajnálom ez az élmény még várat magára) mert tovább szeretett volna lépni amit hagytam. (Még szép, ha már lúd legyen kövér ;p)
Türelmes volt - már amennyire bírt magával - én meg jó szűk :)
Annyira izgatott az élmény, hogy minden egyéb segítség nélkül aktus közben olyan orgazmusom volt amit sosem éltem át hetero együttlét során....
Nos azóta partner hiányában nem volt ilyen élményem, de bakancslista van ez az :))
F30
Bár a kategóriát valóban benézte, kerek és szépen megfogalmazott válaszát a #20-asnak is köszönöm. :)
A többieknek úgyszintén, ment a zöld pacsi! :)
16 voltunk mindketten, megérte :D
20F
19 voltam egy meleg társkeresőn ismertem meg a srácot ő 35 volt, a szüleim nyaralni mentek elhívtam és fantasztikus hétvégét töltöttünk eggyütt! Amikor először megdugott nagyon élveztem, utánna a ház minden pontját felavattuk. Szóval Hatalmas élmény volt.
31/p
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!