Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek hogy történt az első szexuális élménye? Kivel, hol, hogyan, mi volt, mennyi idősek voltatok ti és mennyi volt a partner? Élveztétek, megérte?
Mit törődsu egy ilyen szánalmas kötözködővel? Unja az életét az ilyen.
Nekem jó volt. Félénk voltam nagyon, a partnerem pdig idősebb. Sokat segített, hogy tapasztalt volt. 17 voltam
18 éves voltam. Soha nem voltam még senkivel, teljesen új volt számomra minden. Az az emberi ivadék 40 éven felül volt. Megerőszakolt. Akkor nem tudtam, hogy mi történt, csak később, 2 évvel, amikor elmondtam a pszichológusomnak, hogy mi történt, és mennyire elpusztított a dolog érzelmileg, akkor mondta meg a szakember, hogy erőszak áldozata lettem, bár amikor már beszéltem róla neki, én is sejtettem, hogy mi lehetett az, amiről beszélek.
Életre szóló élmény volt, az biztos, csak éppen közel sem pozitív értelemben.
Köszönöm, jól esik a részvét, de sajnos ezt senki nem tudja elvenni tőlem, és visszaadni az első élménynek a szépségét.
Talán majd egyszer valaki el tudja velem ezt felejtetni.
Sajnálom, hogy egy ilyen kommenttel belerondítottam a válaszaidba.
Remélem nem leszek troll. Nem voltam még 16 a családommal a világ akkori legnagyobb nudista kempingjében töltöttük a nyarat. Kisebbfajta idegöszeroppanást kaptam,mert furcsán nézett rám mindenki. (Persze nekem nem az jutott eszembe,hogy azért mert négy éve testépítő voltam, hanem mert: a koromhoz képest kicsi volt a kukim) Egy huszonéves lány három hétig szemezett velem,aztán gyakorlatilag randira hívott aznap estére a tengerpartra. Hihetetlenül kreatív ,kedves és kezdeményező volt. Nagyon nagyon sokáig szeretkeztünk. Rettenetesen jó volt.
Azt hiszem a legrosszabb volt ami történhetett. Mind a mai napig egy olyan lányt keresek,mint ő.
Eltelt azóta huszonhárom év,egy kisvárosnyi nővel feküdtem le volt néhány srác is,de olyan jó és szép soha többé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!