Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek hogy történt az első szexuális élménye? Kivel, hol, hogyan, mi volt, mennyi idősek voltatok ti és mennyi volt a partner? Élveztétek, megérte?
8-9 evesen 16-18 eves fiuk vettek be buliba pusziltak simogattak szoptak a farkam nyaltak a popsim autan ravettek szopjam oket. Kesobb Pesten kb 25 eves stac buszon fogdosott gondolom eszrevette tetszik a dolog kerdezte raetek elmenni hozza folytatni? Elmentem levetkoztetett csokolgatott nyalta lukam ovatosan bedugta es magaeva tett. Ez volz au elso es nagyon jo volt utana persze leszopott
Utana meg tobbszor csinaltuk o mondtaaradjak hason mig felszivodik
Úgy éreztem tapasztalatot kell szereznem, amikor betöltöttem a 18. életévemet.
A "kőkorszakban" a TV2 teletext oldalán ismerkedtem. Az első fenyegető volt, aki azt mondta megöl. A második csak sima telefonbetyár. A harmadik volt akivel találkoztam. 42-nek vallotta magát, majd élőben kiderült, hogy 58. Akkor nagyon cikinek éreztem ezeket a találkozókat, így felmentem a lakására, mert nem akartam megbántani. Orálon kívül más nem volt. A második, és harmadik találkozóm is hasonló volt. Szintén nem jöttek be, de nem akartam megbántani őket, és belementem az orális dolgokba.
21 évesen lett egy másfél éves kapcsolatom, ott volt az első szexuális élményem közösülés terén. Passzív voltam, s nem igazán élveztem a dolgot, mert úgy éreztem mindig, mintha wc-re kellene mennem. Amikor rájöttem, hogy megcsal kidobtam, majd úgy döntöttem, hogy úgy zárom le a kapcsolatot, hogy lefekszem mással. Nos pont egy passzív srác esett utamba. Természetesen nem mondtam meg, hogy engem raktak már meg, de én nem raktam meg senkit. Fel tudott sz*pni, így be is tudtam neki rakni, így ment ösztönből minden. Akkor voltam 23 éves.
Azóta az aktívok táborát erősítem, s ha valaki nem jön be, akkor elutasítom, s nem érdekel, ha megsértődik vagy kiakad. Persze kulturált módon teszem ezt, de olykor elég parasztnak kell lennem. Visszatekintve sokszor elgondolkozom, hogy milyen hülyeséget csináltam azzal, hogy három pasit is lesz*ptam, mert nem akartam megbántani őket, hogy nemet mondok. Főleg az első, aki 42 évesnek vallotta magát közben meg 58 volt, ha nem több.
Arról nem is beszélve, hogy hagytam az exemnek, hogy dugjon mikor nem is élveztem. Talán a szerencsém az volt, hogy kis mérete volt, így nem volt fájdalmas csak kellemetlen.
37/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!