Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mutassam be a páromat otthon?
Szóval, tudom, hogy nem konkrétan ebbe a kategóriába lőhető a mostani esetem, de mivel itt ki lehet választani a kategóriát, szeretném elkerülni a fujjogó meg atyaúristenező emberkéket!
Az a helyzet, hogy jönne hozzám a párom úgy, hogy most az anyám is otthon van, és a kapcsolatunkról még senki sem tud... és arra lennék kíváncsi, hogy lenne jó. Rögtön úgy mutatni be mint a párom, vagy várjak még ezzel kicsit? Beszéltünk róla, hogy ugye előbb utóbb a családok beavatásra kerülnek, csak még nem most... Az én anyukám, tudja, hogy nálam mizu van ezzel nem lenne gond, csak nem tudom, hogy lenne a jó, tisztázni rögtön, hogy mért alszunk egy szobában meg ilyesmi, vagy legrosszabb esetben csak akkor ha rákérdez? nem tudom komolyan, valakinek tapasztalata ezzel kapcsolatban ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!