Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Mikor élvezitek legjobban az orált?
Figyelt kérdés
Gondolok arra, hogy rengetegen írják azt, hogy nem tudnak jól a passzív srácok szopni. Erre meg ha rákérdezünk orál közben, hogy milyen vagy hogy hogyan csináljuk semmi reakció. (Tapasztalat!)
Hogyan és mikor élvezitek a legjobban az orált? Hogyan szopjon az a passzív srác le titeket? Mikor a legjobb nektek?
Pl.: Tövig / Lassan / Gyorsan / Kéz nélkül / Fekve / Térdelve előttetek / stb.
2019. aug. 14. 15:10
1/13 anonim válasza:
Srác még nem szokott le,de gondolom azt várnám el hogy ahogy épp szeretem.Lassan,érzéssel.
2/13 anonim válasza:
szerintem úgy, ahogy te felsoroltad, csak kombinálva, felváltva, meglepve, játékosan ügyelve arra, hogy mi mennyire esik jól
3/13 anonim válasza:
Heteróként egy passzív srác sehogy... egyébként meg a felsorolás nem rossz, de mindig mindenki máshogy kívánja. Váltogasd a technikákat és figyelj a partneredre, ennyi a jó orál titka.
4/13 anonim válasza:
Nekem lassan a makkon is mozogjon a keze...
5/13 anonim válasza:
Amikor a 19es farkam mélytorkozzák. Imádom
6/13 anonim válasza:
Lassan kéz nélkül elöttem térdelve lenyelve az anyagot az utolsó cseppig.
7/13 anonim válasza:
69 pózban a hátamon feküdve a legjobb. Méllyen benyelni a szerszámot, miközben a zacsija az orromon ugrál. A csipőm erős mozgatásával pedig neki is ütemesen beküldeni a torok kéményseprőjét. :)
9/13 anonim válasza:
Nem tudom ki mondja, hogy a passzívok nem szopnak jól... Engem nagyon dícsért a srác akit leszoptam, mert bár akkor szoptam először, szerinte ebből semmi nem látszott és hihetetlenül élvezetesen csináltam
10/13 anonim válasza:
Fontos ez?
Ne csináljátok már!!!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!