Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti élvezitek ha beléd élveznek? Vagy mi az ami legjobban bejön nektek hova szeretitek ha élvez a parotok?
Figyelt kérdés
2018. jún. 16. 15:10
1/12 anonim válasza:
Szeretem, az a legjobb, ha bennem megy el.
3/12 anonim válasza:
Szeretem szájba, punciba, mellre, popóra, kb akárhova. De azért puncimban a legjobb :)
5/12 anonim válasza:
Le leszek pontozva de nem izgat, a sok meleg kamus után kaptok egy női választ is.
Teljes mértékben leszrom hogy hova élvez a pasi, ne menjen a hajamba, az arcomra és a számba se. Seggbe alapból nem is engedem. Fogamzásgátlót szedek így mehet punciba de tőlem meg ne kérdezze egy pasi hogy hova "szeretem" kapni...pont nem izgat. Orgazmust szeretnék, nem a pasi gennyes váladékain élvezkedni.
Lehet prűdnek nevezni és lepontozni. Én legalább nem kamuzom.
6/12 anonim válasza:
En nem vagyok pasi, kedves utolsó válaszolo. Te viszont ritka nagy házi sárkány vagy :O a sperma nem genny, abból lettél te is és mindenki, szóval...
7/12 anonim válasza:
Sehol egy ilyen lány? 2. 5. voltam.
8/12 anonim válasza:
Imadom ha a puncimba elvez a pasi! legjobb erzes!
9/12 anonim válasza:
Amikor még csak pettingeltünk, sokáig a hasamra és mellemre ment. Mióta gyógyszert szedek, imádom, amikor bennem megy el. Az érzés, amikor megfeszül, remeg, elképesztő. Akkor a legerősebb az orgazmusom, annyira felizgat.
10/12 anonim válasza:
Én is azt imádom, amikor bennem megy el. Érezni közben, ahogy lüktet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!