Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg fiúk/férfiak melyik nektek a legvonzóbb és miért?
2019. aug. 12. 20:34
1/18 anonim válasza:
jól néznek ki, de egyik se az esetem
2/18 anonim válasza:
Nem az eseteim... de a hármast egy kis erre-arra elfogadnám :D
3/18 anonim válasza:
a harmadik. hogy miért? hát nem tudom, tetszik az összkép, plusz imádom a sötét haj sötét szem kombót
23/f
5/18 anonim válasza:
Lassan már szégyellnem kell magam, de én csak azért is a cuki-aranyos emósféle meg ázsiai fiúcskákat szeretem, nem az ilyen karakteres képű, szőrösnyakú, géptestű hapikat...
6/18 anonim válasza:
Nekem mind túl izmos és túl szabályos. Én az enyhén duci, macis alkatú srácocskákat szeretem. A kismackókat.
7/18 anonim válasza:
Első.mert férfias,de van benne egyfajta vagányság,csibészség!
8/18 anonim válasza:
Nekem az 1. es a 3. jon be. Es nem a hasuk miatt, hanem az arcuk. De ha valasztani kene akk a 3as, mivel mosolyt csalt az arcara :D
9/18 anonim válasza:
Mind a 4 nagyon be jonn 😁 ilyesmi pasik akar irhatnanak is 😁😏 18f unip
10/18 anonim válasza:
Egyik sem,mert én a filosz kinézetű, szemuveges srácokat kedvelem, akik kissé szórakozottak.
Divatbabák és ilyen "mű" pasik abszolút nem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!