Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csak a legvonzóbb férfiak kellenek a legtöbb nőnek?
A pasik kb. 20%-át akarja szinte az összes nő.
A csaj pedig mit von le belőle, ha lefekszik egy prémium csávóval?
Azt, hogy ő ezt is megkaphatta, ezek után ő nyilván jobbat érdemel.
Az eszükbe sem jut, hogy a férfiak úgy működnek, mint a hiénák: megeszik a friss húst, és a dögöt is. A kaja az kaja.
Nekünk átlag srácoknak pedig 5-ször annyit kell tenni ugyanazért a nőért.
Én ezt megértem. Mindenkinek másfajta genetika jut.
Valaki jól néz ki, valaki erős, valaki meg okos. Ritka esetekben 3 in 1, na az tényleg gold life.
Azt viszont nem értem meg, hogy sok nő miért hisztizik állandóan a férfiak miatt?
Ugyanez van az üzleti életben is. Akinek irreális elvárásai vannak, azoknak ígérnek egy nagyot, és átverik.
Mellékesen leírom, hogy ugyanazokat a férfiakat is megvetem, akik a nőhiány miatt picsognak szűzfejjel!
Hát ez van! Tegyenek ellene, vagy ha nem tudnak, akkor próbáljanak az élet más területein kiemelkedni.
Csak ez utóbbi kb. ritkaság, a férfiak 10-20%-a ilyen, az előbbi példa viszont a nők 80-90%-ára vonatkozik.
Talán mert a magadfajta átlagjózsik döghúsnak hívják őket mérgükben.
De kérdezhetném, hogy miért csak ilyen kevés férfi törekszik arra, hogy jól nézzen ki?
"De kérdezhetném, hogy miért csak ilyen kevés férfi törekszik arra, hogy jól nézzen ki?"
Mert azzal csak a nők igényeit tornáznánk fel még jobban. Ebből az lenne a végén, hogy ti otthon tespednétek, falnátok, finganátok, és még, még egyre többet követelnétek arra hivatkozva, hogy "mert én nő vagyok" :)
Amiért csak a legvonzóbb nők kellenek a legtöbb férfinek?
HA neked nem fontos a vonzalom btw, akkor mit zavar ez téged? Keress egy csúnya nőt és fogd be a kis szádat, ne itt siránkozz ezen.
Képmutatás level 999 ;)
Pont, hogy azért "követelek", mert én is megteszem azt, hogy nem tespedek el. Semmit nem várok el a mástól, amit magam nem hozok.
De te meg újfent megmutattad, miért nincs nőd. Amíg így beszélsz róluk, ne csodálkozz.
És a férfiak miért akarnak egy dögös karcsú gyönyörű not? Miért nem jó nekik egy átlagos is?
Hülye a kérdésed, kicsit gondolkozz el
Mert többségük felszínes. Lehet mellébeszélni, de ha nem a külső vagy anyagiak alapján csinálnák ezt, senki sem erről beszélne.
#1: Ezek az átlagjózsik azután lettek ilyenek, hogy egy csomó kosarat kaptak. Előtte jobban kellettek? Nem. Szóval hibás a következtetésed.
Sok férfi törekszik arra, hogy jól nézzen ki, de pl. az arcszerkezet nehezen változtatható.
#4: Miért a legvonzóbb nők kellenek a legtöbb férfinek? Ö... Nem csak azok kellenek. Kifejezetten ronda nő ismerőseim rendszeresen mesélik, hogy facebookon hányan próbálkoznak rájuk. Tinderen 1-2 nap alatt több, mint 100 matchet hoznak össze.
Azt pedig honnét tudod, hogy a kérdező nem próbálkozott ronda nőnél? Sehol sem írta, hogy milyeneknél próbálkozott. Egy csomó átlagos srác ismerősömet még a 100 kilós lányok is offolták. Ja, hogy előítéletesen megállapítottad, kiknél próbálkozott? Képmutatás level 99999
#5: Ugyanaz, mint #1-esnél.
#6: Ugyanaz, mint #4-esnél.
Gyerekek, tényleg ennyire kevés az oldalon az átgondolt nő, aki nem úgy ugrik minden kérdésre, mint egy sértődött 5 éves kisgyerek? :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!