Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Kövér nőket imádó férfiak, mi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kövér nőket imádó férfiak, mi a legszexisebb, legvonzóbb számotokra egy hatalmas, kövér női testben? /akinek nem tetszenek az ekkora hölgyek, az ne írjon/

Figyelt kérdés
Én nagy rajongója vagyok az óriási idomoknak.Legjobban a hatalmas has alól kilógó zsíros punci izgat.Szerintem nagyon izgató.Nektek mi a legvonzóbb? Kövér nők is írhatnak,hogy mi a kedvencük a szexben.

2018. nov. 27. 16:09
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon izgató, ha egy duci lány nyíltan vállalja a duciságát. Pont úgy él, öltözködik, viselkedik, mintha egy deka felesleg se lenne rajta. Nekem nagyon bejönnek a terebélyes idomok. Popsija, mellei akkorák, mint egy labda. Imádom, ha egy duci lány egy normál alkatra szabott madzagos bikiniben van, ami alig takar valamit terebélyes idomaiból. És ez természetes számára.

A legnagyobb gyönyörűség, amikor rám leteper, rám fekszik vagy megtapos.

2018. nov. 27. 16:18
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Havermo szokta mondogatni, hogy ú azt szereti, hogy a nő "itt is van, ott is van, mindenütt van" LOL
2018. nov. 27. 16:22
 3/7 A kérdező kommentje:
Az nekem is imponál,mikor egy kövér nő nem szégyenli a testét,s feszülős ruhát visel.Az is izgató,mikor bikiniben van,s rálóg a hasa bikinire.Amúgy nem értem miért szégyen,ha egy nő nagyon kövér.
2018. nov. 27. 16:35
 4/7 anonim ***** válasza:
37%
Te nagyon agyhalott vagy, torzult realitás érzékkel.
2018. nov. 27. 16:52
 5/7 A kérdező kommentje:
Teljesen normális vagyok,csak imádom a nagyon kövér nőket.
2018. nov. 27. 18:31
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Èn nem vagyok extra kövèr, de azèrt van rajtam felesleg. Szerintem egy moletebb nőnek is úgyanaz jó a szexben mint egy vèkonyabb testalkatúnak.
2018. nov. 27. 20:34
 7/7 anonim ***** válasza:
Oké. Nekem nem a hatalmas puncijuk, hanem az óriási cicijük látványa ahogy kutya pózban a földig ér és erősen himbálózik ahogy análba és punciba dugom.
2019. márc. 5. 21:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!