Miért olyan hatalmas probléma, hogy idén több mint valószínű ismét a FIDESZ nyer?
Nekem elég sok bajt okozott az elmúlt években, szóval értelemszerűen számomra ezért olyan hatalmas probléma, hogy idén több mint valószínű ismét a Fidesz nyer.
De hát ez van, mindeki szavazzon arra, akire akar, aztán viselje a döntése következményeit.
A nép többsége NEM akar változást.
Változást az a szűk réteg akar, akinek abból volt meg a 30 ezüstje, hogy összeszerelő üzemet működtetett az országban.
Akinek nől a fizetése, javul az életminősége, az nem akar változást.
Akinek az MNB 300 milliárdos "tervezett" veszteségéből csurrantottak vissza pár milliót, azok alig várják, hogy visszaülhessenek a pénzszivattyúkra.
Ők ordítják tele a médiát már 8 éve, hogy összeomlik a gazdaság, éhezik az ország, Albánia is lehagyott minket, meg hasonlók...
Aztán csodálkoznak, hogy már saját választóik se hisznek már nekik, és a parlamenti küszöb is csak nedves álom számukra.
"Ha annyira változtatni akart volna a nép, már rég megtehette volna..."
Ezért történik a "bűvészkedés" a választásokkal kapcsolatosan, hogy a nép ne tehesse meg olyan egyszerűen. Szerinted például a 2/3-adot a nép tette meg a Fidesznek? Nem, a "bűvészkedés", ahogy Kövér Lajos is mondta.
Nekem nem probléma, mert én húzok el innen Kanadába unokatesómhoz.
Mondjuk, az itthon maradóknak elég szar lesz, de hát ha ezt akarják, akkor nincs mit tenni.
A szocik nem voltak Nemzethy Keresztyének.
Ezért.
"Megkapják a szavazók, amire vágynak. Visszatért a gyerekkoruk, végre otthon érezhetik magukat. Hazaértek hát annyi év után."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!