Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért van az, hogy az aktívok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy az aktívok többsége inkább férfiasabb passzívot keres társnak?

Figyelt kérdés
A lányos vékony fiúk nem jönnek be nekik és azt mondják, hogy soha nem kezdenének egy ilyen fiúval, de ha úgy adódik egy alkalom, hogy lehetne egy egyéjszakás kalandjuk akkor szó nélkül bevállalnák
2019. aug. 9. 22:15
 1/7 anonim ***** válasza:
42%
Én inkább vékony alacsony, szőrtelen, kisfiús passzívot keresek, max 17 éveset
2019. aug. 9. 22:17
 2/7 anonim ***** válasza:
74%
Nekem inkább a lányos vékony fiúk az eseteim. Én mackósabb, szakállas és kopasz aktív vagyok. Igazi apatestem van. :P
2019. aug. 9. 22:36
 3/7 anonim ***** válasza:
93%

Szerintem ez általánosítás.

Minden ember más. Van aki a férfiasabb pasikat szereti, van aki a nőieset, van aki a kigyúrt pasikat szereti, van aki a pocakosat, van aki a fiatalt van aki az időset és még sorolhatnám

2019. aug. 9. 22:49
 4/7 anonim ***** válasza:
89%
Nekem azért a férfias passzívak jönnek be mert melegként a pasikat szeretem.ezzel együtt nincs semmi bajom a feminimebb pasikkal
2019. aug. 9. 22:49
 5/7 anonim ***** válasza:
42%
Én azt nem értem, hogy miért akar akárki szinte már-már nőnek kinéző srácot maga mellé. Ha ennyire a lányt keresi a fiúban, akkor legyen együtt egy csajjal, vele is megy az anál.
2019. aug. 9. 23:38
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Én kifejezetten a férfias, szőrös pasikhoz vonzódom. A párom is ilyen és ő a passzív.
2019. aug. 10. 00:36
 7/7 anonim ***** válasza:
85%

Ötös, attól mert vki alakzatilag nem egymásra rakott kibuggyanó golyóktól és homokoráktól izgul fel, hanem egy fiú szexi alkatától (hát nem mindegy, melyik), még nem következik, hogy a férfiasság esztétikailag, mint felületi megjelenés (rövid haj, szőrös nyak-hát, férfiruha, sárm, kisugárzás, macibácsi...) tetszik neki. Sokakat pontosan annyira undorít a "férfiasság" jelensége, mint akármelyik heteró férfitársukat. Érzelmileg meg pláne semmit nem tudnak kezdeni egy másik férfival. Egy cuki lánylelkű fiúval maximum. Attól mert valakinek "más" a testi érdeklődése, még nem következik, hogy egyéb téren is más a párjával kapcsolatos elgondolása, mint egy heteró férfinak. Hogy mondjam, van, aki csak szimplán 6uzi, és van, aki meg duplán 6uzi, ez van.

A férfiak számára egy testalkat, idomok, formák látványa önmagában rettentő erős belső izgalmat eredményez kényszeredetten, ez az egésznek a lényege, a ki mit hova dug bele, az már csak egy levezetés, aminek leginkább a vizuális látványokra totál aszexuálisok (akik nem forgatják az utcán a fejüket egy-egy jó fenék után) tulajdonítanak olyan hú de nagy jelentőséget. Egy férfinak nem ott kezdődik a szexuális öröm, hogy nyomkodják a csodapontját. Az már rég megkezdődött a testalkat, formák vizuális látványa végett. Az az egész lényege, hogy milyen alakú testet lát maga előtt, ez kell neki a felizguláshoz, nem egy random luk unatkozó farkak nyomkodására.

2019. aug. 10. 07:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!