Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Passzív fiúk, ti hogyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Passzív fiúk, ti hogyan tanultatok meg mélytorkozni? Illetve aktivok ti hogyan tanitjátok meg a passzivot?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretnék megtanulni mélytorkozni, de nem tudom hogy kezdjek hozzá, és nincs akin gyakorolhatnék, vagy aki megtanítaná. Írjátok kort is légyszi. Köszönöm a választ.

2019. júl. 21. 05:37
 1/4 anonim ***** válasza:
89%
Én tizenévesen egy puhább, rugalmas mű***al kezdtem gyakorolni, amit én csináltam magamnak. Kis faluban laktam. Egy óvszert húztam rá es úgy kezdtem. Jól benyálaztam és sokat gyakoroltam. Az elején 10 cm-nél több nem nent le. Nyújtsd ki a nyelved laposan, told be lassan a torkodba es tartsd ott pár másodpercig. Aztán egyre hosszabbat is betolhatsz. Eleinte sokat öklendeztem,.majdnem hánytam. De aztán jobban ment. Ma már igazi farkat is betudok nyelni akár 18 cm-es is ha nem túl vastag.
2019. júl. 21. 18:26
 2/4 anonim ***** válasza:
83%

#7-es vagyok én is lehagytam a korom:

30 F bi

2019. júl. 21. 18:27
 3/4 anonim ***** válasza:
94%

OFF: "#7-es"?! Mi történt itt eddig, hány választ töröltek? :D

Egyébként én aktív vagyok, viszont engem már mélytorkoztak le többen is. Én szeretem nagyon, maga az érzés is jó, plusz a látvány ami még nagyon izgató, meg érezni a partner odaadását, látni a reakcióit közben. Volt olyan partnerem, aki alapból tudta csinálni, nekem csak élveznem kellett, de volt olyan is, aki velem tanulta meg. Az utóbbihoz azért sok türelem kell az aktív fél részéről is. Meg gyakorlásnál ugye nem is az élvezetről szól alapvetően a dolog, hanem arról, hogy hosszú perceken át csak próbáljátok egyre mélyebbre juttatni, illetve aztán mozdulatlanul ott tartani. Közben inger sem éri annyi a péniszt, viszont értelemszerűen keménynek kell maradni végig. Plusz a póz sem feltétlenül a legkényelmesebb vagy legizgatóbb, mivel gyakorolni az elején leginkább úgy érdemes, hogy a partner a hátán fekszik, és a fejét lelógatja az ágy mellett. Ettől függetlenül azért szívesen "tanítgattam" így a páromat, és jólesett látni, hogy idővel egyre jobban ment neki. :)

2019. aug. 6. 14:45
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Ha valaki hasonló cipőben jár, vagy szeretne kipróbálni/gyakorolni bármit(ami mással kínos lenne, vagy csak nem elég jó minőségű), az írjon bátran, megbeszéljük. Barátságos vagyok, segítőkész és türelmes. Számomra ez inkább élmény és izgató, mintsem unalmas/alacsony intenzitású. Arról nem is beszélve, hogy az élvezeten kívül, tudással is gazdagodunk. De aki csak élvezkedni akar, azt se vetem meg.. :D

BP | 24 | Bi

2019. okt. 3. 15:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!