Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Működhet egy apa korú férfi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Működhet egy apa korú férfi és fiatal srác között bármilyen viszony? 19/F

Figyelt kérdés
2019. aug. 8. 21:34
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
34%

Szánalmas ha pénzre hajtasz,, miért kell mindenről a pénznek szólnia???

Előttem hez szólok, te pénz éhes vagy. Hol van a szerelem ??

Az nincs mi ??

Csak is a pénz boldogít???

2019. aug. 9. 07:18
 12/18 anonim ***** válasza:
77%
Attól függ, milyen viszony. Szeretőit nem javaslom annyira, mert hihetetlenül sok a toxikus ember. Én belementem egy idősebbel, mert annyira bejött, ráadásul rendes hozzáállása volt, de úgy érzem mára, hogy egy energiavámpír, aki folyamatosan szívja le az életerőmet.
2019. aug. 9. 09:58
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Működhet igen, de valószínű, hogy a háttérben az alábbi 2 dolog valamelyike állhat:

-az apakorú pasi pénzes, és a pénz a legtöbb esetben fontosabb, mint maga a vonzalom

-a fiatalabb pasinak apakomplexusa van

Persze az is kérdés, hogy az "apakorú" mit jelent, mert sokan már 24-25 évesen apák, sőt, bizonyos társadalmi csoportoknál már 16-17 évesen gyerekük van. :)

Ha azonban mondjuk 20 év a korkülönbség, akkor hosszútávú kapcsolat nehezen működhet, inkább csak ilyen "tartós szexhaverság" vagy "szeretői" státusz.

2019. aug. 9. 10:52
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

07:18-as (#11) hozzászóló: bármilyen viszonyt kérdezett a kérdező.

én apakorú férfival ilyen viszonyt tudok elképzelni, szerelmet nem. azt a saját korosztályomban keresem.

2019. aug. 9. 14:20
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

3 és fél éve élünk tartós párkapcsolatban a barátommal, aki 27 évvel fiatalabb nálam.

48/F

2019. aug. 9. 23:11
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos azt kell mondani, hogy érdekből igen.

Nekem is volt három fiatal párom,de egyikben sem volt kitartás, nem tudták mit akarnak, instabilak voltak..De a gondoskodást, programokat, pénzt azt szerették.

És idősebbekkel cseréltek le.

5, 1 és 3 éves kapcsolatok voltak. Ma pedig már egyéves kapcsolat is lassan aranylakodalomnak számít, annyira felgyorsult minden. Nemcsak a hűtőt, kocsit cserélik a legapróbb problémánál, hanem eldobják a párjukat is.

De persze az élet idővel ezt viszonozza.

49 F

2019. aug. 10. 09:28
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Én 29 évesen döntőttem úgy, hogy a vágyaimnak élek... Az előtt heteró kapcsolatban éltem, de mindig vonzott a sajàt nem. Gerontofila, ezzel jellemezném a vágyam. Tőlem sokkal idősebb férfiakhoz vonzódom. A párom 35 ével idősebb... Semmien anyagi érdek nélkül. Saját lábamon állok. Nem fogadnék el tőle egy vasat sem. Szerelmesek vagyunk egymásba. Bő egy éve vagyunk együtt. Soha nem voltam előtte ilyen Boldog!
2019. aug. 10. 21:47
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

Én eleve szkeptikus vagyok a nagyon nagy korkülönbséggel. Mármint, egy 35 feletti pasinak rendszerint nagyon mások a prioritásai, mint egy 19 éves srácnak. A srác még bulizni akar, meg "élménykereső" fázisban van, míg egy idősebb pasinál jobbára már beindult a fészekrakó ösztön, és nem feltétlenül ugyanazokat a dolgokat akarja.

Attól függetlenül, megfelelő kommunikációval és nagyfokú flexibilitással elméletileg működhet.

2019. aug. 12. 17:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!