Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Működhet egy apa korú férfi és fiatal srác között bármilyen viszony? 19/F
Szánalmas ha pénzre hajtasz,, miért kell mindenről a pénznek szólnia???
Előttem hez szólok, te pénz éhes vagy. Hol van a szerelem ??
Az nincs mi ??
Csak is a pénz boldogít???
Működhet igen, de valószínű, hogy a háttérben az alábbi 2 dolog valamelyike állhat:
-az apakorú pasi pénzes, és a pénz a legtöbb esetben fontosabb, mint maga a vonzalom
-a fiatalabb pasinak apakomplexusa van
Persze az is kérdés, hogy az "apakorú" mit jelent, mert sokan már 24-25 évesen apák, sőt, bizonyos társadalmi csoportoknál már 16-17 évesen gyerekük van. :)
Ha azonban mondjuk 20 év a korkülönbség, akkor hosszútávú kapcsolat nehezen működhet, inkább csak ilyen "tartós szexhaverság" vagy "szeretői" státusz.
07:18-as (#11) hozzászóló: bármilyen viszonyt kérdezett a kérdező.
én apakorú férfival ilyen viszonyt tudok elképzelni, szerelmet nem. azt a saját korosztályomban keresem.
3 és fél éve élünk tartós párkapcsolatban a barátommal, aki 27 évvel fiatalabb nálam.
48/F
Sajnos azt kell mondani, hogy érdekből igen.
Nekem is volt három fiatal párom,de egyikben sem volt kitartás, nem tudták mit akarnak, instabilak voltak..De a gondoskodást, programokat, pénzt azt szerették.
És idősebbekkel cseréltek le.
5, 1 és 3 éves kapcsolatok voltak. Ma pedig már egyéves kapcsolat is lassan aranylakodalomnak számít, annyira felgyorsult minden. Nemcsak a hűtőt, kocsit cserélik a legapróbb problémánál, hanem eldobják a párjukat is.
De persze az élet idővel ezt viszonozza.
49 F
Én eleve szkeptikus vagyok a nagyon nagy korkülönbséggel. Mármint, egy 35 feletti pasinak rendszerint nagyon mások a prioritásai, mint egy 19 éves srácnak. A srác még bulizni akar, meg "élménykereső" fázisban van, míg egy idősebb pasinál jobbára már beindult a fészekrakó ösztön, és nem feltétlenül ugyanazokat a dolgokat akarja.
Attól függetlenül, megfelelő kommunikációval és nagyfokú flexibilitással elméletileg működhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!