Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért ilyen megosztó kérdés...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen megosztó kérdés itt a dohányzás szerintetek?

Figyelt kérdés

Nem akarok én itt vitát csinálni, nem erről van szó.

Amit látok, hogy sokan már úgy indítanak, hogy a dohányzás kizáró ok.

Én meg azt gondolom, hogy nehogy már egy jó embert ne az alapján ítéljünk meg, hogy dohányzik. Annyi jó ember nincs azért, hogy egy dohányzásért kidobhassunk egyet is az ablakon.

Tényleg nem az a célom, hogy vitát keltsek, a véleményekre vagyok kíváncsi.

Én tényleg azt gondolom, hogy egy jó embernél pont nem fog érdekelni, hogy bagózik, aki meg nem jó ember, annak pont nem a dohányzása fog érdekelni.

2019. aug. 7. 23:45
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
97%
Nálam nem kizáró ok, inkább úgy mondanám, hogy előnyt élvez az aki nem dohányzik. Egyrészt a már többi válaszoló által említett dolgok miatt, másrészt azért, mert nem akarom egy ilyen hülyeség miatt elveszíteni azt akit szeretek. Tudom, aki nem cigizik az is simán lehet rákos, de azért szerintem nem kéne ilyesmivel jelentősen megnövelni az esélyét. Egyébként meg pénzkidobásnak is tartom, és bár nem feltétlen van közöm hozzá, hogy a partnerem mire költi a pénzét, de egy komoly kapcsolatnál az is előfordulhat hogy ez hátráltatja a közös tervek megvalósítását.
2019. aug. 8. 01:22
 12/18 anonim ***** válasza:
81%
Én imádom az olyan srácokat akik cigiznek.jó....nem ugy mint a gyárkémény.azért a mellékhatásait lehet tompítani.szexi tud lenni egy srác számomra ha cigizik
2019. aug. 8. 08:39
 13/18 anonim ***** válasza:
97%

Nálam sem lenne kizáró ok, de ugyanolyan tulajdonságokkal rendelkező két srác közül inkább a nemdohányzót választanám. Én is dohányoztam tíz évig, eleinte napi egy, a végén már napi két dobozzal elszívtam. Hogy miért tettem le?

-Mert reggelente már fulladva, köhögve ébredtem. Nem szeretném, ha a párom is így járna.

-Mert csak a friss dohány illatát éreztem magamon, mivel az évek során tompult a szaglásom. Nem éreztem azt az átható dohos szagot, ami akkor is áradt a leheletemből, amikor éppen nem is cigiztem. Most már én is érzem nemdohányzóként másokon.

-Mert édesapám a 40-es évei elején halt meg, amiben erős szerepe volt a dohányzásnak. Ha valakit szeretek, nem akarom idő előtt elveszíteni és azt sem akarom, hogy Ő veszítsen el engem. Felelősek vagyunk magunkért és egymásért is.

-Mert a dohányzással nem csak magamat mérgeztem, hanem a környezetemet is károsítottam. Azokat az embereket, akiket a legjobban szeretek és a legfontosabbak a számomra.

-Mert ha ma is szívnám, napi 1 dobozzal számolva évente kb. 470.000 Ft-ot adnék ki arra, hogy károsítsam saját magam. Egy olcsó kategóriás autó ára évente. Vagy egy jobb külföldi nyaralás ára. Vagy 5-6 belföldi, pár napos nyaralás, kirándulás ára. Vagy egy komplett ruhatárcsere ára.

A kulturált dohányzás nem zavar, sőt van, akinek kifejezetten jól áll. (A sok szétdobált csikk mindenfelé az utcán viszont nem szép látvány.) A kérdés csak az, hogy vajon megéri-e dohányozni?! Nekem nem érte meg. Ezért tettem le. De mindenkinek saját magának kell mérlegelnie.

2019. aug. 8. 14:00
 14/18 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Megérte kitennem ezt a kérdést. Közel se olyan tragikus a helyzet, mint amilyennek éreztem. :D

Köszönöm mindenkinek az érdemi válaszát!

Megy mindenkinek a zöld pacsi. :)

2019. aug. 8. 14:40
 15/18 kovpet ***** válasza:
100%

"nehogy már egy jó embert ne az alapján ítéljünk meg, hogy dohányzik"

Nem is az embert, csak a szagát :)

Te dohányosként lehet, nem érzed, de én, jó orrú nem dohányzóként nagyon is érzem azt az orrfacsaró bűzt, ami árad egy bagósból. Egy sima havernál is zavar kicsit, de hozzá nem kerülök olyan közel, hogy nagyon irritáljon. Ennél közelebbi kapcsolat esetén kizáró ok. Nem bírnám ki.

2019. aug. 8. 16:11
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy előttem is írták, legfőképp a szagok miatt nem kérnék dohányos partnerből. Van a családban is dohányos és bármit csinál, érződik rajta. A legjobb barátom is dohányzik, rajta is érződik. És én utálom a szagát, utálom, ha mellettem rám gyújt valaki és aztán csak száll a füst rám is. Az embert nem utálom ettől és lehet teljesen ember is, de én akkor sem fogok kérni belőle kapcsolatként, ha nem hajlandó leszokni róla.
2019. aug. 9. 00:32
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Az előző hozzászólásomból lemaradt, régebben azért nem szerettem eljárni bulikba se, mert folyamatosan bent dohányoztak és utána moshattam ki minden ruhámat, mert mindnek cigiszaga volt. Mióta nem lehet bent dohányozni, sokkal kellemesebb bulikba (és akár éttermekbe is) járni.
2019. aug. 9. 00:34
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Én sem az embert ítélem meg az alapján, hogy ha dohányzik, csupán rossz szokásként tartom számon. De ha ismerkedem valakivel aki cigizik, és mondjuk jól alakul minden, nagyon nagy csalódás lenne számomra, hogy a csók kellemes érzését elrontja a cigifüst. Volt rá példa, hogy dohányossal csókolóztam, és hiába nem gyújtott rá akkor már régóta, benne volt a cigi íze a szájában, a nyálkahártya összegyűjti és ott marad. Irtó büdös tud lenni, gyorsabban elmegy a kedvem mindentől, mintha kiverném és utána lejjebb megy a libidó. Ennyi a bajom, ha nem kell érintkeznem a sráccal, felőlem napi 8 dobozzal is elszívhat :) Ja, és igen, a dohányosok nem érzik magukon azt a büdöst, mert annyira romlik a szaglásuk ezáltal. Ezt meg tudom erősíteni több ismerős kapcsán is.
2019. aug. 11. 16:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!