Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18 év körüli srácok, nálatok mennyire szempont a dohányzás?
Érdekelne, nektek mennyire számít hogy a partneretek dohányzik-e.
Alkalminál és kapcsolatnál egyformán fontos szempont?
Van esetleg akinél kizáró tényező?
Nemdohányzók válaszát várom elsősorban. :-)
ui.: Tányleg keserű íze lesz tőle a spermának? :P
Emberek-emberek, kategoria.
Am engem nemzavar se kapcsolatnal se alkalminal ha a srac dohanyzik:D
18/F/m
Szagra ez rosszabb mintha valaki megizzadt volna(persze amikor valaki hetekig nem fűrdik, az más:)), egyszerűen elveszi a szag a kedvemet, olyan szájat nem szívesen csókolnék plusz én nem akarok olyan pasit magam mellé, aki tönkreteszi a saját egészségét.
Ha tetszene a srác -ami azt illeti, pont tetszik egy cigiző srác- akkor nem utasítanám vissza a közeledését, de hosszútávon mégis döntenie kell, hogy én vagy a cigi kellek neki. A legrosszabb az egészben, hogy a cigi tényleg függőséget okoz és a mellékhatásai sem elhanyagolhatóak.
Lehet hisztinek tűnik, de én csak nem szeretnék olyasvalakit magam mellé, aki ilyen butaságokat csinál(ismerek olyat, aki tönkretette az egészségét a cigivel az évek során és nem vicces).
Egyetek inkább banánt! ;)Finom és egészséges is. :D
Mert nem azonnal kell leszoktatni hanem folyamatosan. Csökkenteni az adagot.
Amúgy nem zavarna, de hosszú távra nézve biztosan azon lennék, hogy minél hamarabb leszoktassam
Nem igazán izgat fel a dolog, mert a bátyám is dohányzik + jó néhány barátom is, ezért hozzá vagyok szokva, annak ellenére, hogy nem cigizem. Az ilyesmik nem tudnak zavarni.
17/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!