Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg sracok ti ezeket elveznetek/bevallalnatok lanyokkal? 18/F
Nem tudom hogy meleg vagyok-e de a fiuk izgatnak testileg,erzelmileg nem, viszont lanyokkal vonz a csokolozas simogatas osszebujas esetleg osszebujva egyuttalvas, akik melegek bevallalnak ezeket lanyokkal?es elveznetek?
Nem tudom higy lehet hogy ezeket imadom lanyokkal viszont sracokkal nem.
Nemreg puszta kivancsisagbol smaroltunk az egyik legjobb baratnommel.. nagyon imadom ot baratkent, de egyszeruen gusztustalan volt. Ha egy ferfival csokolozom, akkor pillanatok alatt merevedesem van, de itt aztan meg se nyikkant a farkam. Ugyhogy ez inkabb csak meg jobban megerositette bennem, hogy szexualis ertelemben mennyire taszitanak a nok.
Az osszebujva egyuttalvast meg akar be is vallalnam egy novel, de baromira zavarna a hosszu haj, hogy ne fekudjek ra, kapjak tole levegot, ne nyeljek le hajszalat, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!