Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg sracok ti ezeket elveznetek/bevallalnatok lanyokkal? 18/F
Figyelt kérdés
Nem tudom hogy meleg vagyok-e de a fiuk izgatnak testileg,erzelmileg nem, viszont lanyokkal vonz a csokolozas simogatas osszebujas esetleg osszebujva egyuttalvas, akik melegek bevallalnak ezeket lanyokkal?es elveznetek?
Nem tudom higy lehet hogy ezeket imadom lanyokkal viszont sracokkal nem.
2019. aug. 7. 20:59
1/15 anonim válasza:
ez amit leirtál, max biszex fiúk vállalnák be, melegek tuti nem.
2/15 anonim válasza:
Nem hiszem hogy élvezném. Csak fiúkkal érdekelnek hogy ilyeneket csináljak.
3/15 anonim válasza:
Ezek alapján biszex vagy.
Szexuálisan csak a fiúk vonzanak?
4/15 A kérdező kommentje:
#3Haat ez bonyolult van noi idealom es erdekel veluk 1-2 dolog viszont nincs merevedesem puszta noi latvanyra/fantaziara viszont ha hozzamer vagy en hozza ugy,akkor mukodik a szerszam.ezert is gondoltam hogy meleg lehetek-e mert van akik igy tudnak lenni lannyal is csakhogy engem a fent irt dolgok is izgatnak.
2019. aug. 7. 21:07
6/15 A kérdező kommentje:
Ugyhallottam hogy a biszexeknel idoszakos a nemi vagy,van mikor a pasik van mikor a nok.engem pl csak a farok hoz lazba egy ferfin viszont a lanyhoz hozza kell ernem hogy legyen merevedesem,a puncival nincs bajom ha mar all a muszer bar a latvanyatolnem lenne merevedesem.fura😃
2019. aug. 7. 21:13
7/15 anonim válasza:
Az érzelmi és a testi vonzalom ritkán, de előfordul, hogy nem egyezik. A leírtak alapján azt mondanám, hogy heteroromantikus homoszexuális vagy.
8/15 anonim válasza:
Én ezeket a párommal élvezem, aki férfi. Melegként el sem tudom képzelni, hogy nővel éljek át ilyesmiket.
9/15 A kérdező kommentje:
Akkor meleg nem lehetek ezek szerint😃
Tudnek elni hetero kapcsolatban szerintetek?
2019. aug. 8. 00:38
10/15 anonim válasza:
Én melegként bevállalnám, hogy egy nővel összebújva aludjak, de nem hiszem hogy jobban élvezném mint mondjuk egy plüssel aludni, szóval értelme nem nagyon van :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!