Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Meleg sracok ti ezeket elvezne...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meleg sracok ti ezeket elveznetek/bevallalnatok lanyokkal? 18/F

Figyelt kérdés

Nem tudom hogy meleg vagyok-e de a fiuk izgatnak testileg,erzelmileg nem, viszont lanyokkal vonz a csokolozas simogatas osszebujas esetleg osszebujva egyuttalvas, akik melegek bevallalnak ezeket lanyokkal?es elveznetek?

Nem tudom higy lehet hogy ezeket imadom lanyokkal viszont sracokkal nem.

2019. aug. 7. 20:59
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
98%
ez amit leirtál, max biszex fiúk vállalnák be, melegek tuti nem.
2019. aug. 7. 21:02
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiszem hogy élvezném. Csak fiúkkal érdekelnek hogy ilyeneket csináljak.
2019. aug. 7. 21:02
 3/15 anonim ***** válasza:
87%

Ezek alapján biszex vagy.

Szexuálisan csak a fiúk vonzanak?

2019. aug. 7. 21:03
 4/15 A kérdező kommentje:
#3Haat ez bonyolult van noi idealom es erdekel veluk 1-2 dolog viszont nincs merevedesem puszta noi latvanyra/fantaziara viszont ha hozzamer vagy en hozza ugy,akkor mukodik a szerszam.ezert is gondoltam hogy meleg lehetek-e mert van akik igy tudnak lenni lannyal is csakhogy engem a fent irt dolgok is izgatnak.
2019. aug. 7. 21:07
 5/15 anonim ***** válasza:
95%
Biszex vagy, ez egyszerű.
2019. aug. 7. 21:09
 6/15 A kérdező kommentje:
Ugyhallottam hogy a biszexeknel idoszakos a nemi vagy,van mikor a pasik van mikor a nok.engem pl csak a farok hoz lazba egy ferfin viszont a lanyhoz hozza kell ernem hogy legyen merevedesem,a puncival nincs bajom ha mar all a muszer bar a latvanyatolnem lenne merevedesem.fura😃
2019. aug. 7. 21:13
 7/15 anonim ***** válasza:
98%
Az érzelmi és a testi vonzalom ritkán, de előfordul, hogy nem egyezik. A leírtak alapján azt mondanám, hogy heteroromantikus homoszexuális vagy.
2019. aug. 7. 21:31
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Én ezeket a párommal élvezem, aki férfi. Melegként el sem tudom képzelni, hogy nővel éljek át ilyesmiket.
2019. aug. 7. 22:38
 9/15 A kérdező kommentje:

Akkor meleg nem lehetek ezek szerint😃

Tudnek elni hetero kapcsolatban szerintetek?

2019. aug. 8. 00:38
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Én melegként bevállalnám, hogy egy nővel összebújva aludjak, de nem hiszem hogy jobban élvezném mint mondjuk egy plüssel aludni, szóval értelme nem nagyon van :D
2019. aug. 8. 01:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!