Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudja elfogadni?
Figyelt kérdés
Az egyik barátommal történt köztünk valami. Meglepődtem mert olyanokat mondott, hogy mindig is érezte, hogy igazából a fiúkat szereti, igazán élvezte. Magányos típus, volt pár barátnője, de gondolom azért mivel inkább meleg nem voltak tartós kapcsolatok. Mégsem tudja elfogadni mert ő, meg szinte az egész családja homofób. Kijelentette, hogy inkább fog boldogtalanabbul élni egy lánnyal, vagy egyedül minthogy melegként éljen. Ma tudtam meg, hogy munkát kapott ott ahol él, és átiratkozik levelezőre. Azzal indokolta, hogy nem fogja mindenkivel megszakítani a kapcsolatot, és érzi fiatalkorától ezt, de ő eldöntötte, hogy heteró lesz. A legrosszabb, hogy a szülei is tudnak valamennyit a fiúk iránti érzéseiről ahogy elmesélte, és az apja elbeszélgetett, hogy ezt nem szabad, mert az emberek utálnák, a férfiak kihasználnák. Meg mindig ösztönözték hogy szedje magát össze kamaszként. Mióta nem találkozunk csak züllik, egyszer beszéltem vele egy szórakozóhelyen totál részeg volt, a hétvégéit is azzal tölti. Miért akar megfelelni a szüleinek, családjának választva a züllést minthogy az érzései szerint élne?2019. aug. 6. 18:26
1/4 anonim 

válasza:

A családja idiótákból áll. De komolyan, ezt annyira nem értem; valaki magyarázza el nekem. Szóval a vágyaink vagy ártalmasak mások számára, vagy nem. Az, hogy valaki pedofil, azzal egyetértek, hogy baj, mert más életeket nyomoríthat meg, és ezt kezelni kell. De abba miért kell beleszólni, ha valakinek másokra nézve ártalmatlan vágya van - például meleg, vagy épp szeret fiú létére női ruhába öltözni, stb.?
2/4 anonim 

válasza:

Nem totál mindegy? Legjobb belátása szerint cselekszik és ő irányítja az életét, ez az ő dolga, ha meg meleg kapcsolata lenne az is az ő dolga lenne.
3/4 A kérdező kommentje:
Nem totál mindegy, mert az egész életét tönkreteszik. Inkább nem jár évekig senkivel, csak ha talál egy lányt akivel érzelmileg kijön, és egy idő után vele sem bírja. Éreztem, hogy fontos vagyok neki, boldog volt. Most meg mi lett vele, a hétvége öröme számára az ivás.
2019. aug. 6. 18:47
4/4 anonim 

válasza:

Akár hiszed akár nem erről nem a családja dönt hanem ő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!