Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tegyem túl magam rajta? (BPD)
Hű, én is nagyon hasonló helyzetben voltam.
Nekem az segített, hogy egyedül lettem és elkezdtem beszélni másokkal. Egyébként, ha kell valaki; akivel erről beszélsz, írj privátban. (Szintén borderline)
Ne haragudj, hogy érzelmi oldalról nem tudok segíteni. Nagyon átérzem a bánatodat és azt amin keresztül mész, és tudom, hogy erre nem lehet mit mondani amitől jobb lesz... (én is borderlineos vagyok) :( Talán egy pszichológus tudna rá mit mondani, vagy segíteni...
Szerintem jobb lenne, ha (a következő kapcsolataidban) nem beszélnél arról, hogy border vagy. Erről a betegségről kering a legtöbb tévhit a neten. Igen, lehetséges, hogy ez ijesztette el ezt a srácot. És, hogy miket gondolnak meg írnak a neten a borderekről... szexmániás, manipulatív szörnyetegnek vagyunk feltüntetve. Rengeteg fórumon arra buzdítják a borderlineosok párját, hogy meneküljön. Azt kevesen tudják, hogy a borderline egy betegség és nem ez határozza meg azt, hogy egy ember milyen, illetve mivel betegség (ha nem is gyógyítható, de) tünetmentes állapot elérhető és fenntartható terápiás kezelés mellett. Lehet teljes életet élni borderlineosként is.
A kiútról: dialektikus viselkedésterápiára kellene menned, mert tapasztalatom szerint más nem segít. Főleg nem a gyógyszerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!