Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mit tegyek, belemenjek így a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, belemenjek így a találkozásba?

Figyelt kérdés

A Rómeón egy hete ismerkedem egy negyvenes férfivel.Múlt szombatra volt megbeszélve az első találka estére, de váratlanul lemondta.

Aztán hétfőn előkerult és erősködött, pedig nem is kérdeztem, hogy nem ismerkedik másokkal. De állandóan fent van a Rómeón, tudom.

Szimpatikus és jó kinézetű,de eddig nem nagyon kérdezett rólam, inkább magáról beszélt, azt sem sűrűn.

Ma lenne este az első tali és azt mondta, jön kocsival , elvisz magához és ott nyugodtan tudunk beszélgetni.

Nekem megszólalt a vészcsengő.

Mit tegyek, mert nagyon tetszik, de valami nem tiszta itt ,úgy érzem ?

Köszi a válaszokat !

23 f

2019. aug. 1. 05:30
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Még annyit, hogy azt írta, eddig csak két kapcsolati kísérlete volt,de egész életében csak fél évig volt párja, egy 24 éves srác.

Most már kezdem érteni, miért...

Köszi a válaszokat, felejtős lett :)

2019. aug. 1. 11:40
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg helyesen döntöttél. A legnagyobb pofátlanság, hogy felvesz valahol..... de ha már beszálltál a kocsiba, és néhány pillanat múlva rájössz, hogy antipatikus részedre, addigra már kellemetlen szituációba keveredtél.
2019. aug. 1. 12:43
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Romeo-n normális, nem kamus pasi?!!! Hááát....
2019. aug. 28. 17:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!