Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mit tegyek, belemenjek így a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, belemenjek így a találkozásba?

Figyelt kérdés

A Rómeón egy hete ismerkedem egy negyvenes férfivel.Múlt szombatra volt megbeszélve az első találka estére, de váratlanul lemondta.

Aztán hétfőn előkerult és erősködött, pedig nem is kérdeztem, hogy nem ismerkedik másokkal. De állandóan fent van a Rómeón, tudom.

Szimpatikus és jó kinézetű,de eddig nem nagyon kérdezett rólam, inkább magáról beszélt, azt sem sűrűn.

Ma lenne este az első tali és azt mondta, jön kocsival , elvisz magához és ott nyugodtan tudunk beszélgetni.

Nekem megszólalt a vészcsengő.

Mit tegyek, mert nagyon tetszik, de valami nem tiszta itt ,úgy érzem ?

Köszi a válaszokat !

23 f

2019. aug. 1. 05:30
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Tuti csak le akar fekudni veled es semmi tobb! :)
2019. aug. 1. 06:29
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
ha beszelgetni akarna akkor nem magahoz vinne rogton.
2019. aug. 1. 07:15
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem hanyagold, csak a fiatal pipihúsra vágyik, de te, mint ember, nem vagy érdekes számára.
2019. aug. 1. 07:36
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Mond, hogy találkozzatok valami nyilvános helyen, megisztok valamit és aztán eldöntitek.

Így teljesen biztonságban maradsz, és ha a beszélgetésből úgy érzed inkább nem akkor megmondod menned kell és majd beszéltek :)

2019. aug. 1. 10:15
 5/13 A kérdező kommentje:

Mivel voltak sejtéseim, csináltam egy kamuprofilt, képmentesen.

Ráírtam, kicsit dumáltunk, és holnapra estére, randit kért, hasonló kocsis megoldással.

Tuti, hogy kamus, lehet nem is ő van a képen. Nem tudom, most jelentsem a Rómeón ? Max törli magát és kezdi új néven.

Nem gondoltam, hogy komoly párkereső embernek adja ki magát, aki kamus, lehet pszichopata is, mert minden képen bájosan mosolyog. Most is fent van, gondolom vadászik...

2019. aug. 1. 11:08
 6/13 anonim ***** válasza:
23%

Most már tudod, miért mondta le a randit.

Több nővel beszéli meg, aztán a jelentkezők közül választ egy formásat.

Undorító.

2019. aug. 1. 11:09
 7/13 anonim ***** válasza:
85%

Nem biztos kamus, csak lehet minden lehetséges alkalmat kihasznál, így előfordulhat hogy heti többel is szexel, ami növeli a kockázatot, bár gondolom a gumi azért alap nálad, remélem.

Ugyanakkor ha amúgy normálisnak találod lehet ezért nem muszáj kizárd a találkozást, de semmiképp se zárt helyen. Mond hogy találkozzatok egy bárban, ha Bp-n laktok a why not ideális hely, hanem akkor menjetek sétálni a parkba. És akkor látni fogod hogy ki képeivel ismerkedik, illetve élőben mindenki egy kicsit más, lehet annyira nem is fog bejönni.

Ne vakrandizz, akinek annyit nem ér az ismerkedés hogy szex előtt megismerjétek egymást élőben azzal jobb is ha nem foglalkozol.

2019. aug. 1. 11:15
 8/13 A kérdező kommentje:

Egyáltalán nem szexrandit keresetem, hanem monogám párkapcsolatot.Ezért örultem, hogy ilyen szimpatikus és jó kinézetű.

De a válaszaiban is van ellentmondás, és ez a többes randizgatás hát nem éppen jó előjel.

Nálam szexről amúgy is csak párkapcsolatban lehet,még csók sincs csak úgy.

2019. aug. 1. 11:34
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Akkor ez a pasi felejtős :/
2019. aug. 1. 11:35
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Akkor hagyd. :)

Amúgy a 40+ korosztályban szerintem elég kevés a monogám.. 🤔

2019. aug. 1. 11:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!