Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért esett ez ennyire jól?
Figyelt kérdés
Volt egy lány akivel szakítottunk. Emiatt az egyik fiú barátommal akivel régóta ismertük egymást eléggé sokat ittunk. Mondta, hogy van rosszabb is annál mintha valaki nem találja meg a párját ekkor mondta el hogy ő meleg. Meg attól félt, hogy emiatt nem barátkozom vele. Megnyugtattam, hogy minden úgy lesz mint eddig. Ekkor megölelt, és olyanokat mondott, hogy fontos vagyok neki, rendesen jól esett. Talán emiatt meg az alkohol miatt hagytam hogy pusziljon, és kigombolta az ingemet, szívogatta a mellbimbómat nagyon jól esett. Mégis leállítottam, mert ezt nem szabad. Szomorú volt, de megértette. Az a helyzet, hogy azóta valahogy izgat az egész. Mert ilyeneket álmodok, hogy fogom a farkát, szétkenem magamon a spermáját stb. Nekem fontos a barátságunk, és ezzel elrontanám ha felhoznám neki.2019. júl. 30. 19:50
21/26 A kérdező kommentje:
Értem de én nem tudok mit csinálni ha kiderülne ez az egész, azt nem bírnám elviselni. Ezért lenne könnyebb ha a barátom biszex lenne, és akkor összetudnánk járni. Más biszexel pl. meg tartanék a neten ismerkedni. Rossz lenne ha abba akarná hagyni a barátom, de ezen a szégyenérzeten nem tudok túllépni, és azt érzem, hogy kell egy álkapcsolat. Amit a barátom nem ért meg.
2019. szept. 10. 16:38
22/26 anonim 

válasza:

Én se érteném meg, abszolút átérzem a barátod helyzetét. Ő egy rendes kapcsolatra vágyik veled, te meg csak egy hazugság köré akarod építeni a dolgot...
23/26 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy nem helyes sokak szerint, de szerintem egy biszex itt csak úgy lehet boldog ha belemegy egy heteró házasságba és félrelép. Azért mert ha valaki vállalja azt ami, akkor kiközösíti mindenki. Munkahelyen, családnak nem hazudhatod miért nincs kapcsolatod. Faluban ha kiderül bántják a családját annak aki az. Vagy a családja dobja ki otthonról. Itt más megoldást nem tudok.
2019. szept. 11. 18:17
24/26 anonim 

válasza:

Nem értek veled egyet. Igaz én nem falun, hanem Szegeden nőttem föl, rengeteg barátom és kollégám tudja, hogy meleg vagyok, mégsem közösítettek ki. És rengeteg olyan meleg/biszex ismerősöm van, akit szintén nem. Szóval lehet élni normálisan is nem heteroként. ;)
25/26 A kérdező kommentje:
Itt ahol élek nem ez a jellemző.
2019. szept. 13. 16:56
26/26 anonim 

válasza:

Nem tartozik senkire ez a ti dolgotok, minek kellene tudja az egesz falu.? Ami jo ne tagadd meg magadtol, avagyakat nem jo elfolytani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!