Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért esett ez ennyire jól?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért esett ez ennyire jól?

Figyelt kérdés
Volt egy lány akivel szakítottunk. Emiatt az egyik fiú barátommal akivel régóta ismertük egymást eléggé sokat ittunk. Mondta, hogy van rosszabb is annál mintha valaki nem találja meg a párját ekkor mondta el hogy ő meleg. Meg attól félt, hogy emiatt nem barátkozom vele. Megnyugtattam, hogy minden úgy lesz mint eddig. Ekkor megölelt, és olyanokat mondott, hogy fontos vagyok neki, rendesen jól esett. Talán emiatt meg az alkohol miatt hagytam hogy pusziljon, és kigombolta az ingemet, szívogatta a mellbimbómat nagyon jól esett. Mégis leállítottam, mert ezt nem szabad. Szomorú volt, de megértette. Az a helyzet, hogy azóta valahogy izgat az egész. Mert ilyeneket álmodok, hogy fogom a farkát, szétkenem magamon a spermáját stb. Nekem fontos a barátságunk, és ezzel elrontanám ha felhoznám neki.
2019. júl. 30. 19:50
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
81%
Próbáld ki!
2019. júl. 30. 19:53
 2/26 anonim ***** válasza:
80%
"Nekem fontos a barátságunk, és ezzel elrontanám ha felhoznám neki." - már miért rontanád el? :)
2019. júl. 30. 19:58
 3/26 anonim ***** válasza:
67%
Hány évesek vagytok?
2019. júl. 30. 19:59
 4/26 anonim ***** válasza:
81%
Igazából biszex vagy, ez biztos. De szerintem próbáld ki, akkor jössz rá, hogy tényleg vonz e a dolog
2019. júl. 30. 20:22
 5/26 anonim ***** válasza:
41%
Hagyd a fenébe... a végén még belédszeret es akkor mit csinalsz? Foleg ha jon egy csaj es te inkabb vele akarsz lenni marmint a csajjal
2019. júl. 30. 21:32
 6/26 A kérdező kommentje:
21 éves vagyok, a barátom 22. Azért verné szét, mert nem jó az ilyet keverni. Más fiúval nem próbálnám ki csak vele. Ezen is gondolkozom.
2019. júl. 31. 08:06
 7/26 anonim ***** válasza:
100%
ezt hívják bromancenek, szerintem semmi baj nem lesz belőle. Erősítheti a barátságot, bár tény, lehet a barátod szerelmes beléd. De sztem azt is szép megélni, nem feltétlen kell úgy nekiesni, hogy jaj, ha ennek a "szakasznak" vége, akkor már szóba sem álltok. Lehet most 1-2 évig jól éreznétek magatokat titokban, utána neki jönne valami fullos pali, meg neked is fullos csaj :) ... vaaagy, rájössz te is, hogy lelkileg-érzelmileg-testileg vele, az adott személlyel, aki a jó barátod, sokkal jobban önmagad tudsz lenni, és megélni az életet, mint bárki mással. És itt nem az a lényeg, hogy mindketten fiúk vagytok, hanem hogy mint ember és ember, lélek és lélek szeretitek egymást, megbíztok egymásban, kitartatok egymás mellett. Nem kell róla senkinek sem tudnia, kifelé a legjobb barátok maradtok. :)
2019. júl. 31. 12:10
 8/26 anonim ***** válasza:
100%
"szívogatta a mellbimbómat nagyon jól esett" - azt elhiszem. :D
2019. júl. 31. 13:29
 9/26 A kérdező kommentje:
Talán belemegyek ha úgy alakul esetleg az egész. Mivel kicsit izgatja a fantáziámat, de az is elképzelhető, hogy a piától élveztem annyira. Tényleg jó volt, ahogy csinálta egyből felállt rá, annyira élvezte ő is amikor szopogatta.
2019. júl. 31. 14:15
 10/26 A kérdező kommentje:
Annyi történt, hogy megbeszéltem vele azt, mennyire élveztem amikor csinálta, meg azt is elmondtam, hogy betegnek érzem, mert mindketten fiúk vagyunk. Ő is elmondta, hogy fáj neki az ahogy gondolkozom, mert neki fontos vagyok. Megint elkezdte ezt a simogatást, hazudnék ha azt mondanám, hogy nem tetszik. Megcsókolt és furcsa mert jó, élvezetes.Kivertük egymásnak. Ő olyan ápolt, igényes nem olyan mint egy átlagos férfi. Jól esik a szeretet amit kapok tőle, azt mondta, hogy már ettől is nagyon boldog, hiába nem szexeltünk.
2019. júl. 31. 21:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!