Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért esett ez ennyire jól?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért esett ez ennyire jól?

Figyelt kérdés
Volt egy lány akivel szakítottunk. Emiatt az egyik fiú barátommal akivel régóta ismertük egymást eléggé sokat ittunk. Mondta, hogy van rosszabb is annál mintha valaki nem találja meg a párját ekkor mondta el hogy ő meleg. Meg attól félt, hogy emiatt nem barátkozom vele. Megnyugtattam, hogy minden úgy lesz mint eddig. Ekkor megölelt, és olyanokat mondott, hogy fontos vagyok neki, rendesen jól esett. Talán emiatt meg az alkohol miatt hagytam hogy pusziljon, és kigombolta az ingemet, szívogatta a mellbimbómat nagyon jól esett. Mégis leállítottam, mert ezt nem szabad. Szomorú volt, de megértette. Az a helyzet, hogy azóta valahogy izgat az egész. Mert ilyeneket álmodok, hogy fogom a farkát, szétkenem magamon a spermáját stb. Nekem fontos a barátságunk, és ezzel elrontanám ha felhoznám neki.
2019. júl. 30. 19:50
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%

Nem semmi,de ha kolcsonos a vonzalom,lehet meg erne elkezdeni,valamit,nem hiszem hogy ez,olyan rossz.dolog lenne

Ird meg majd a foyltatast.

2019. aug. 1. 00:45
 12/26 anonim ***** válasza:
100%
Történt valami azota?
2019. aug. 2. 21:43
 13/26 A kérdező kommentje:
Bevallotta, hogy szeret, én is szeretem de az érzéseit nem tudom viszonozni. Rájöttem, hogy szeretek fiúval lenni, vele jó. Análisan nem csináltuk, de egyszer amikor sz..ott, ujjazott is és az jó volt. Most azt érzem, hogy jobb a szex fiúkkal, majd valahogy össze kell kapnom magam, mert mégiscsak lánnyal kell lennem. Gondolom, hogy erősen biszex vagyok, de mivel kapcsolatot nem tudok elképzelni ezért meleg nem lehetek.
2019. aug. 5. 17:40
 14/26 anonim ***** válasza:
91%

Jo nagy roohadék vagy hogy hitegeted.. szexelni tudsz vele de kapcsolat már nem menne

Egyre jobban beléd szeret aztan majd mit csinálsz?!

2019. aug. 6. 05:33
 15/26 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem.te nem.tudsz attol elszakadni hogy mi a norma, ne normakba gondolkodj hanem variaciokba, hogy szereted? Ha jo vele stb miert ellen allni? Vagy beszeljetek meg hogy csak szex, de elfolytani nem jo hidd el, jobb lesz majd feleseg melett fiuk utan kacsintgatni? Gondold at,es irj fejlemenyt :)
2019. aug. 9. 00:16
 16/26 anonim ***** válasza:
100%
Azota valami?
2019. szept. 7. 21:18
 17/26 A kérdező kommentje:
Összejárunk, szexelni. Kapcsolatot nem akarok viszont a szex bejön fiúval. Már, hogy tudnám kiélni ezt? Ha esetleg megházasodnék is keresnék szeretőt, mert másképp nem menne. Fiúval sokkal jobb.
2019. szept. 8. 16:02
 18/26 anonim ***** válasza:
100%
Na es a partnered mennyire lett szerelmes? Te nem vagy? Ha jobb fiuval akkor meg minek,izelni? Nincs ebbe semmi szegyen
2019. szept. 8. 22:39
 19/26 A kérdező kommentje:
A barátom szerelmes belém szeretem én is. Melegként nem tudnék élni, szégyellném, letagadnám ha kiderülne ezt a barátomnak is megmondtam. Nekem az nem menne, nem tudom meddig fog ez így működni, mivel a barátom meleg, ő nyilván nem erre vágyik.
2019. szept. 9. 17:56
 20/26 anonim ***** válasza:
100%
Az a baj, ennek így nagyon nem lesz jó vége. Egy ideig lehet húzni ezt a dolgot, de előbb-utóbb eljuttok egy pontra, ahonnan már komoly problémát fog okozni, hogy te ezt nem vagy hajlandó elfogadni. És sajnos minél tovább húzzátok ezt az összejárós-szexelgetős dolgot, annál keményebb lesz az elválás. :(
2019. szept. 9. 22:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!