Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan meleg, aki nem szeret nőkkel beszélgetni se?
Biztos van, de nem azért, mert meleg. :D
Meleg pasi= szexuális és lelki vonzalmat csak férfi iránt érez.
Ebből következik bármilyen módon, hogy még beszélni se szeret nőkkel? :D
Volt olyan meleg srác,aki nem szívesen beszélt velem. Ha kérdeztem akkor is zavarban volt.
25L
Én nagyon kilógok a sorból én nem szeretek nőkkel beszélgetni. Haverom is a múltkor ott hagyott az étteremben mert kiment telefonálni hogy beszélgessünk, de egy perc is egy örökkévalóságnak tűnt, láttam hogy beszélt meg járt a szája de nem érdekelt, mikor haver visszajött kérdezte hogy na miről beszélgettünk, erre a csaj bevágja hogy semmiről mert vele nem lehet beszélgetni.
Nekem valahogy a női nem olyan nem is tudom megfogalmazni milyen mintha egy full heteró csak pasikkal lenne összezárva, kanosan a franc akarna másik pasikkal beszélgetni.
Nekem ők potenciálisan semmit nem adnak.
Lehet ezért megszólni, bántani, lepontozni, de sajnos ilyen vagyok ezen már próbáltam próbálok változtatni....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!