Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden férfi Asszony nélkül fél ember csupán akkor a melegek is fél emberek?
Figyelt kérdés
Van ez a mondás hogy Asszony nélkül fél ember csupán a férfi.
Nem akarom a melegeket bántani és én nem tudok véleményt alkotni de akkor a melegek is fél embernek számítanak csupán?
2019. júl. 25. 17:27
11/11 anonim válasza:
Egy homoszexuális férfi annyira boldogtalan asszony nélkül, mint te férfi szexuális partner nélkül.
"... és én nem tudok véleményt alkotni ..."
Azért mégis megpróbáltad, de ha logikus gondolkozásra nem vagy képes ebben a kérdésben, akkor a véleményed sem lesz értelmes.
Ettől persze még vélemény.
Én mondjuk heteroszexuális nő létemre azt sem tartom fél embernek, akinek heteroszexuális férfi létére nincsen párja, nemhogy azt, aki eleve nem is vágyik erre.
A te életedből mi hiányzik, és mi kéne ahhoz, hogy elégedett legyél saját magaddal?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!