Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 12 cm es farokkal vesztesnek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

12 cm es farokkal vesztesnek számítok?

Figyelt kérdés
Találhatnék normális nőt ezzel (értelmes , nem elhízott)? Sajnos szűz is vagyok 30 évesen ez miatt!
2019. júl. 23. 11:46
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

"Ezek szerint a sok nyavajgó depressziós férfi csak jól gondolja hogy nem egyenlő esélyel indulnak a nőknél ha ezekkel nem rendelkeznek."

Szerinted a férfiaknál egyenlő eséllyel rendelkeznek a nyavalygó, depressziós, a saját testi adottságaikkal elégedetlenkedő nők és azok, akik mosolygósak, életvidámak, van egy pozitív kisugárzásuk, és nőiesnek látják magukat akkor is, ha nem hasonlítanak a modellek, celebek és Insta cicababák naponta az arcukba tolt, szarrá photoshoppolt képeire, és például kisebb a mellük az átlagosnál?

2019. júl. 23. 15:19
 22/28 anonim ***** válasza:

Bocsánat, csak részlet kérdés hogy a mell és a pénisz mérete nem egy kategória...

A mell esztétikai, nincs jelentős hatása , mivel a fêrfiaknak teljesen mindegy a méret, és ugyis a nő dönt lesz e párkapcsolat vagy sem,

A pénisz pedig funkciónalis szerv, igy fontos a mérete és az alakja is. Nem mellesleg egy kisméretű férfi nem tud válogatni, nem rajta múlik hogy egy nő ad e neki esélyt vagy sem. Szóval ne keverjük ezt a két dolgot.

2019. júl. 23. 16:03
 23/28 anonim ***** válasza:
Nem is tudtam hogy farok mutogatassal szokás memutakozni.
2019. júl. 23. 16:40
 24/28 anonim ***** válasza:

#23 én úgy szoktam , nehogy később röhögjenek ki.

És kell is, mert akárkinek elmondtam hogy kicsi, egyből le is lépett. Szóval célszerű már az elején öszinzének lenni és elmondani

2019. júl. 23. 17:05
 25/28 anonim ***** válasza:
24 már bocsi de szerintem nem kötelező úgy ismerkedni egy csajjal hogy hello 12cm a cerkam. Ha igy kezded akkor nem a méreted miatt lépnek le. 23 voltam.
2019. júl. 23. 17:30
 26/28 anonim ***** válasza:

Dehogynem csak könnyebb álszenteskedni.

Megjatszani a szendét.

Érdekres mód egyikük se mondta, hogy nem számit.

2019. júl. 23. 17:45
 27/28 anonim ***** válasza:
Nem kötelező mondják. Most mit kéne mondjanak mikor itt ez napi sláger meg sokan csak nőnek adják elő magukat. Nekem nem volt gondom a nőkkel és volt is pár. Találtam azért és van is.
2019. júl. 23. 17:49
 28/28 anonim ***** válasza:
#16 igen jol gondolja a sok deoresszios ferfi, ha lehetosegem van en is olyan pasit valasztok aki nem csiklandoz a cerkaval, hanem meretes is. Ezt nyilvan elore nem tudom. De latszik hogy nem erted mirol beszelek, fent akadtal a kis mellen, ok. Biztos van olyan ami kizaro ok egy nonel nalad is. A meret miatt lehet jonni a kispocsueknek hogy jajj szetbåszott liba vagyok, DE kepzeljetek, ez is GENETIKA, velem szuletett, es ha nem passzol es nem elvezem ekkoraval a szexet akkor olyat keresek akivel igen.
2019. júl. 29. 10:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!