Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 12 cm es farokkal vesztesnek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

12 cm es farokkal vesztesnek számítok?

Figyelt kérdés
Találhatnék normális nőt ezzel (értelmes , nem elhízott)? Sajnos szűz is vagyok 30 évesen ez miatt!
2019. júl. 23. 11:46
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
Na megvan a problema, nem a mereted miatt vagy Szűz hanem mert balf***sz vagy!
2019. júl. 23. 12:41
 12/28 anonim ***** válasza:
Ez hülyeség Jól kell használni És odafigyelni a nőre Plussz van nyelved és kezed Nem minden nő szét baszo... ribizli
2019. júl. 23. 13:09
 13/28 anonim ***** válasza:
Kérdező most mondhatod hogy veleszuletett adottsag. De tegyem fel van egy nő kicsi a melle csunya az arca, szerinted kinel van eselye? A sportos kigyurt macsonal jo fizetessel vagy Bélánal aki nyomja 3 muszakban az ipart felig kopaszodo fejjel kis farokkal a gyarban?
2019. júl. 23. 13:11
 14/28 anonim ***** válasza:

Igaz te rosszabb helyzetbe vagy mint én, de neked is a komplexusod miatt nincs senkid és vagy még szűz.

Nekem 15/5 és mégse volt senkim. Mert komplexusos vagyok és sérült. Szóval ez nem méret függő, hanem önbizalom.

Te lehetsz sokkal múveltebb , jóképűbb, gazdagabb, humorosabb, izmosabb, jószivűbb stb stb, szóval meglenne az esélyed.

2019. júl. 23. 13:17
 15/28 anonim ***** válasza:
Ember semmit nem számít a farkad,ha randizol vagy csak flörtölsz,akkor mit számít? Ha meg bejössz a csajnak,úgyis szexelni fog veled. Meg 12cm is lehet jól szexelni. Meg ott vannak az egy éjszakások,egyszer megdugod nem volt jó neki a 12es máskor nem hív és kész. De nem ezért vagy még mindig szűz..
2019. júl. 23. 13:18
 16/28 A kérdező kommentje:

“Kérdező most mondhatod hogy veleszuletett adottsag. De tegyem fel van egy nő kicsi a melle csunya az arca, szerinted kinel van eselye? A sportos kigyurt macsonal jo fizetessel vagy Bélánal aki nyomja 3 muszakban az ipart felig kopaszodo fejjel kis farokkal a gyarban?”

Nem ez volt a kérdés! De ha már itt tartunk és én csak magamból indulok ki, egy nőnek pozitívum ha kicsi a melle (nekem és sok férfinek ez tetszik). A csúnya arc sokszor túlzás! Vannak nők akik lenézik magukat pedig nem is rondák.

2 , Sportos macsó? Jó fizetés ? Kis farok ? Hmm , eddig nem az volt hogy a nőknek a belső a fontos? Meg nem anyagiasok? Meg átlag farok kell nekik (14 cm) ? Ezek szerint a sok nyavajgó depressziós férfi csak jól gondolja hogy nem egyenlő esélyel indulnak a nőknél ha ezekkel nem rendelkeznek.

2019. júl. 23. 13:19
 17/28 anonim ***** válasza:

A kis farok fóbia az az agyadban van, a farkad meg a gatyádban.

Akkor most melyik miatt vagy szűz? 🤔🤔

2019. júl. 23. 13:40
 18/28 anonim ***** válasza:
Nyilvan a nők nézik azért az anyagi hejzezet is de szerintem fordítva is igaz. Magamból kiindulva nem fogok egy kozmunkas dolgozni nem akaró nőtől semmit. Vissza kanyarodva a farok mérethez szerintem nem törvényszerű hogy hatalmas legyen hanem tudjátok egymást élvezni ami azért sokmindent magába foglal.
2019. júl. 23. 13:41
 19/28 anonim ***** válasza:
Igen mindenhogyan vesztesnek számítasz.
2019. júl. 23. 14:49
 20/28 anonim ***** válasza:

"De ha már itt tartunk és én csak magamból indulok ki, egy nőnek pozitívum ha kicsi a melle (nekem és sok férfinek ez tetszik)"

Ez természetesnek veszed, azt meg már nehéz beemelni, hogy sok nőnek nemhogy nem igénye a nagy farok, hanem még hátrány is, mert nem élvezi, ha a méhszáját döfködik?

Ha minden férfi, akinek 12 cm-es a pénisze, méret-komplexusos lenne, és emiatt nem merne ismerkedni, vagy megfutamodna az első szeretkezés előtt, akkor nekem egy 5 éves és egy hét éves párkapcsolat maradt volna ki az életemből.

2019. júl. 23. 14:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!