Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 12 cm es farokkal vesztesnek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

12 cm es farokkal vesztesnek számítok?

Figyelt kérdés
Találhatnék normális nőt ezzel (értelmes , nem elhízott)? Sajnos szűz is vagyok 30 évesen ez miatt!
2019. júl. 23. 11:46
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
Tedd lejjebb a lécet. 🙂
2019. júl. 23. 11:48
 2/28 A kérdező kommentje:
Miért ?
2019. júl. 23. 11:49
 3/28 anonim ***** válasza:
0%
Mert a 12 elég kevés a csinos és okos nőknek.
2019. júl. 23. 11:51
 4/28 A kérdező kommentje:

Hogy hogy?

Minnél csinosabb egy nő annál nagyobb farokba akkar beleülni? Vagy egy pénztáros Gizinek elég egy kicsi farok, a testvére Enikő meg diplomás orvos , neki már csak a 20 cm megfelelő ?

2019. júl. 23. 11:54
 5/28 anonim ***** válasza:
0%
Nem, egy csunya nonek sem elég 12cm. De neki sincs lehetősége válogatni ahogy neked sincs. Ennyi
2019. júl. 23. 12:04
 6/28 anonim ***** válasza:
Te nem a 12 centis farkad miatt vagy még szűz, ez csak a kifigás.
2019. júl. 23. 12:09
 7/28 A kérdező kommentje:

De komolyan egy veleszületett adottság dönti el ki válogathat e? Most tegyük fel egy teljesen átlagos (nem rossz képességű) férfinek mivel a közvélemény szerint kicsi a farka, ő onnantól kezdve pl csak a igazán ronda, dagi lányoknak lehet jó?

De a méretem miatt vagyok szűz! Mert ez miatt nem akartam senkinek udvarolni. Kialakult ilyen kis farok fóbia.

2019. júl. 23. 12:14
 8/28 anonim ***** válasza:
85%
Hagyjátok már ezt a hujeseget. Mi az hogy 12 centivel nem lehet normális okos csajt kapni? Nekem is 12 és voltak szép barátnőim hosszútávon is. Ja meg 10 éve boldog kapcsolatban élek és majd négy éve család apakent is. Eddig nem volt akkor az nem a farkad miatt volt kérdező.
2019. júl. 23. 12:14
 9/28 A kérdező kommentje:

Volt nem egy lány aki közeledett felém. Már 16 évesen is dughattam volna! Én nem akartam mert féltem hogy ha levetközök a lány előtt és meglátja, nem lesz elégedett!

Van egy ilyen hülye kitekert felfogásom hogyha egy nőnél nem lehet a csúcs akkor ne legyek inkább semmi. És mivel tényleg igaz lehet hogy a nők magukban osztályozzák a férfiakat... a nagyobb farok a férfiasság szimbóluma. Akinek nagyobb azt tartják jobbnak, akkor is ha gondom valamelyikkel nem is jobb a szex mint egy másik partnerükkel akinek kicsit kisebb volt. De nem értek hozza mondom, semmi tapasztalatom a nőkkel.

2019. júl. 23. 12:20
 10/28 anonim ***** válasza:
100%
7: Naugye. Látod, hogy nem a méreted miatt vagy szűz, hanem a gatlasaid miatt?
2019. júl. 23. 12:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!