Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
12 cm es farokkal vesztesnek számítok?
Hogy hogy?
Minnél csinosabb egy nő annál nagyobb farokba akkar beleülni? Vagy egy pénztáros Gizinek elég egy kicsi farok, a testvére Enikő meg diplomás orvos , neki már csak a 20 cm megfelelő ?
De komolyan egy veleszületett adottság dönti el ki válogathat e? Most tegyük fel egy teljesen átlagos (nem rossz képességű) férfinek mivel a közvélemény szerint kicsi a farka, ő onnantól kezdve pl csak a igazán ronda, dagi lányoknak lehet jó?
De a méretem miatt vagyok szűz! Mert ez miatt nem akartam senkinek udvarolni. Kialakult ilyen kis farok fóbia.
Volt nem egy lány aki közeledett felém. Már 16 évesen is dughattam volna! Én nem akartam mert féltem hogy ha levetközök a lány előtt és meglátja, nem lesz elégedett!
Van egy ilyen hülye kitekert felfogásom hogyha egy nőnél nem lehet a csúcs akkor ne legyek inkább semmi. És mivel tényleg igaz lehet hogy a nők magukban osztályozzák a férfiakat... a nagyobb farok a férfiasság szimbóluma. Akinek nagyobb azt tartják jobbnak, akkor is ha gondom valamelyikkel nem is jobb a szex mint egy másik partnerükkel akinek kicsit kisebb volt. De nem értek hozza mondom, semmi tapasztalatom a nőkkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!