Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a legjobb pénisz méret?
Nekem 14-15 cm között van a hossza. Ez milyennek számít?
Nem voltam még lánnyal.
A vastagságq 4 cm.
19f
44%!
Ahogy olvasom a többi kérdés válaszait sok helyen latom ezt a százalékot.
Miért jó hogy ilyen negatív vagy?
Mintha direkt le akarnád húzni az embereket a negatív valaszaiddal.
#10 ne haragudj de nem értek veled egyet, az öngóllal.
Leginkább ezért nem :
De bármilywn oldalt is nézel az ideális a 16 közeli illetve nagyobbat jelöli, mig az allandóan hangoztatott átlag a 13-15 centit emliti.
És nem mellesleg én se minőségi értelembe használtam az átlagos szót.
15-16 az ideális. Pont.
Egy nő ezt jobban tudja.
#11 szerinted nekem van egyedül 44%-om.
Elárulom hogy nem! Van még rajtam kivül pár ember.
Aki ugyanilywn stilusban irnak,és mégse "én vagyok"
Ha nem tetszik a valóság akkor miért irsz ki kérdést?
Vagy azt akarod hallani nők százaitól hogy úristen ekkora löcsöt, nekem csak a tiéd kell?
Az élet nem igy müködik, és jobb ha hozzászoksz.
De tudod mit, adok egy igazi tanácsot: menj csajozz és akkor megtudod kinek van igaza. Ennél biztosabb módszer nincs! De mivel 19 évesen szűz vagy és itt foglalkozol a farkad méretével van okom igy válaszolni neked. Saját tapasztalatból. Nekem 15/5 és nem volt soha senkim pedig 2x olyan idős vagyok. Amikor annyi voltam én is a mérettel foglalkoztam ahelyett hogy próbálkozatam volna !
Szóval nem a méreten múlik, de ha téged ez érdekel akkor fogadd el hogy kicsi. Neked kicsi! És az is matad!
"Neked kicsi! És az is matad!"
Nem kicsi. Átlagos.
A helyedben én megvizsgálnám, hogy vajon nincs-e még mindig önértékelési problémád a saját méreted miatt, mert nekem nagyon úgy tűnik, hogy egyenlőségjelet tettél az átlagos és a kicsi közé.
#15 igen mert az átlagos az kicsi.
Az ideális minden felmérés alapján nagyobb !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!