Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kisebb pénisz, husibb lány kombóval melyek a legjobb pózok?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Engem nem áldott meg hatalmas szerszámmal a sors, teljesen átlagos. A párom alacsony, 156 centi, rövid, de kissé húsos combokkal.
Köszönjük, megvan a kémia, jó a szex, de örülnék pár tippnek olyanoktól, akiknek van már olyan bejáratott póz a zsákban, ami ilyen esetben is biztosan sikeres!
Előre is köszönöm
20/F
2019. máj. 12. 00:38
3/6 anonim válasza:
Csak egy-két póz van, ahol ez gondot okoz szerintem (kis-nagy kifli pl)
De misszionárius, kutya stb mind működnek.
4/6 anonim válasza:
tess megérteni h mindegyik póz megfelelő ...
azért mert nem csontsovány a csaj még nem okoz gondot a pózok
próbáljátok ki nektek mit tetszenek...
max extrém kövérség esetén... 160kb felett
6/6 anonim válasza:
Nekünk a lovagló a kedvencünk, akármelyik verzióban, de szeretem Mindenhogy a párommal, nincs kellemetlen vagy kevésbé élvezetes póz vele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!