Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetek ilyen helyzetben?
A párommal 2 éve vagyok együtt. Minden szép és jó,imádom Őt,viszont a szexuális életünk borzasztó.
Ő személyszerint nagyon perverz,ezzel nincs is bajom. Viszont,van ezernyi fétise,ezeknek egy része nem izgat túlságosan,de teljesítem Neki,mert Tudom,hogy számára ez örömforrás. Nos,viszont az Én vágyaimmal nem foglalkozik,nem akarja teljesíteni,és ez borzasztó rossz érzés számomra.
Mit tegyek?
Én 21/F,Ő 19/L
"egy része nem izgat túlságosan,de teljesítem Neki,mert Tudom,hogy számára ez örömforrás. Nos,viszont az Én vágyaimmal nem foglalkozik,nem akarja teljesíteni"
Üdvözöllek az elnyomó kapcsolat kapujában.
"Már megpróbáltam,de akkor kiveri a hisztit,hogy hogy lehetek ilyen önző." ->""Nos,viszont az Én vágyaimmal nem foglalkozik,nem akarja teljesíteni,és ez borzasztó rossz érzés számomra."
Ugye érzed a problémát. Ki is az önző? Biztos, hogy személyiségileg akkora nagy szám ez a csaj, hogy így ragaszkodsz hozzá?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!