Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogy mondjam el a barátnőmnek,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mondjam el a barátnőmnek, hogy kevés a szex?

Figyelt kérdés
Adott egy barátnő akivel már együtt élünk 8 éve, úgy az átlag életben minden rendben van csak hát a szex. Sosem volt nagy szexes, de az utobbi időben még gyengébb lett a statisztika. A statisztika havi 2 aktusra gyengült. Sajnos erről már egyszer volt egy mindkét oldalról kelletlen beszélgesünk kb. 2 éve (minden csoda 3 napig tart.). Már tényleg kipróbáltam mindenet. Mindig ugyan az a sablonos helyszín és időpont mintha kötelező lenne. Ha nem ismerném már rég azt mondtam volna, hogy megcsal! már hetek óta különböző nők jelennek meg álmaimaban és emiatt sokszor felébredek és nem bírom magam kialudni.

2019. júl. 22. 09:56
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

41F

Ezt egy kicsit túlgondolod!! :)

2019. júl. 22. 12:38
 12/16 anonim ***** válasza:
Lehet! Önérzetesebb csajok huszas éveik közepe körül már kb. 2 év kapcsolar után felteszik férfiembernek a kérdést, hogy mik a tervei vele. Tedd fel magadnak a kérdést, hogy miért pálya barátnődnek ez a kapcsolat...
2019. júl. 22. 13:02
 13/16 A kérdező kommentje:
Egy kicsit már túl vagyunk 20-as éveinken. Viszont már az a korosztoly vagyunk amikor nem divat az eskövő. A kérdés már egyszer felmerült mármint felölem, de az csak egy papír. Nyílvány én se vagyok naív! Tehát a félrelépés ténye felmerült. De jobban átgondolva nem sok esély van rá.
2019. júl. 22. 15:21
 14/16 anonim ***** válasza:
12: A francokat, pont hogy az önérzetesebb csajok nem akarnak még 2-nél több év után sem elköteleződni, mondván “még élni akarnak”
2019. júl. 22. 16:18
 15/16 anonim ***** válasza:
Kommunikáció csodákra képes.
2019. júl. 22. 16:52
 16/16 exronin ***** válasza:

Mindig csodálkozom, hogy emberek több èvnyi eggyüttèlès után sem ismerik egymást és képtelenek őszinték lenni egymással...

Tényleg azt gondolod, hogy itt, vadidegenektől fogsz választ kapni???

Annyit azért kèrdeznèk, hogy te nagyon szépen leírtad, hogy mit gondolsz a házasságról, de ezt ő is így gondolja? Bizony koma, ha nem veszed el, akkor csak ellopjátok egymás fiatalságát.

2019. júl. 23. 06:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!