Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Előző barátnőmnek az volt a fétise, hogy mindig a szőrös puncijára kellett élvezni. Ez normális dolog szerintetek? Vannak még ilyen lányok, akik ezt szeretik? Miért?
Azért volt ez a "fétise", mert félt hogy teherbeejted, ezért kitalált egy "kitalált" fétist, csakhogy téged meggyőzzön arról hogy inkább "rá" menj el mint benne... A női logika olykor briliáns, és nem utolsósorba célravezető.
Rád nézve, hogy ezt bevetted, nem épp a "briliáns" szó jut elsőre eszembe.
Normális, de szerintem csak nem akart gyereket. Én is megtettem volna neki alkalomadtán ha rövidre nyírja a szőrt és néha mehet szájba arcra mellre és talán néha fenékbe is. :D
35F
Mit számít az évszám?
Amúgy meg a lánynak az előnedvtől is pont annyi esélye van a lánynak teherbe esni, mintha beleélveztek volna. Attól függ, hogy kinek milyen nagy a spermaszáma, mert már az előnedv is tartalmazhat valamennyi. Nem minden esetben, de tudok ilyen esetről. És van, hogy a közvetlen beleélvezéstől sem esik teherbe, sokadik próbálkozásra sem. Ez teljesen egyénfüggő, mintkét fél részéről. Sokmindentől függ.
Előző barátnőd... Ki volt az? Marok-Marcsi?
Szánalmas az ilyen próbálkozás, hogy a gusztustalan kis igényeidhez partnert szerezz. Itt egyedül aki nem normális, az te vagy, kérdező!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!