Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki az a férfi, akinek eddig javarészt nagy mellű barátnői voltak?
Szerintem teljesen mindegy hogy nagy v kicsi s melle, és jobban szeretem ha kicsi, az olyan aranyos , vonzó és szexi.
A lényeg hogy nem ez a fő szempont ami eldönti hogy akarom e őt v sem. ::))
Volt kicsi és nagy is ::))
Le lehet pontozni, de az én érdeklődésemet a kifejezetten nagy mellű, erős szexuális kisugárzású lányok/asszonyok keltik fel!
Fontos a szex számomra, és nem csak a szexuális, hanem az esztétikai kielégülést is ők jelentik.
Az egészen kis-mellű nőket nem igazán tudom megkívánni, így nem is keresem a társaságukat - mint szexpartnernek.
(Igaz, ismerek kis-mellű, elképesztően vonzó nőket, csak nem igazán tudom nőként kezelni)
Le kéne szakadni arról a félreértelmezésről, hogy az ilyen pasik csak a mellek bűvöletében élnek!
Számomra a mell méret ugyan rendkívül fontos, de ez önmagában kevés. Kell hozzá a varázslatos, vidám, elmés személyiség, aki kellően bevállalós, igényes és szeret utazni.Nekem eddig csak hatalmas mellű kedveseim voltak.
Vélhetően ez egy enyhe anya-komplexus alapra épülő fétis.
A szüzességemet anno egy giga mellű nő vette el, és sokáig voltunk kapcsolatban...
Én azért sem kezdek kismellű nőkkel, mert nem akarom hogy bármilyen (lelki)sérülést okozzak nekik. Tisztelem és becsülőm őket is, de társnak, partnernek csak a nagymellűek kellenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!